Antena Căutare

Cum atragem partenerul potrivit, în funcție de vibrația interioară. Numerolog: Ce își dorește fiecare de la o relație

Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani a explicat ce își dorește fiecare persoană de la o relație, în funcție de vibrația interioară.

Cuplu care formează o inimioară cu degetele Galerie
Numerologul Corina Stratulat spune ce își dorește fiecare de la o relație în funcție de vibrația interioară | Shutterstock

Vibrația interioară se calculează în funcție de ziua nașterii. Suma cifrelor zilei de naștere reprezintă vibrația interioară a fiecăruia.

Deși suntem extrem de diferiți, există câteva elemente comune care ies în evidență, în funcție de numerologie. De exemplu, persoanele născute în zilele de 4, 13, 31, 22 sunt mai stabile și rigide, în timp ce persoanele născute p 5, 14 și 23 sunt mai libertine și aventuriere.

Numerologul Corina Stratulat: Cum atragem partenerul potrivit, în funcție de vibrația interioară

Numerologul Corina Stratulat a explicat cum atragem partenrul potrivit, în funcție de vibrația interioară.

Citește și: Cum păstrăm scânteia aprinsă în cuplu, în funcție de numerologie. Trucurile care nu dau greș

Vibrația interioară 1 - Persoanele născute pe 1, 10, 19 și 28

Persoanele cu vibrația interioară 1 au nevoie de persoane care „să le vadă ca pe un soare”, care să le valideze poziția de lider. Dacă nu primesc se agită, devin egoiști și pleacă de acolo.

Vibrația interioară 2 – Persoanele născute pe 2, 11, 20, 29

Persoanele cu vibrația interioară 2 sunt persoane care se joacă cu emoțiile, au această capacitate de seducție foarte puternică pot manipula ușor și le place să fie mereu în echipă, așa că vor căuta persoane cu care să se joace, să le manipuleze într-un fel, să fie într-o relație de dependență. O persoană care are vibrația interioară 2 nu vrea să fie niciodată singur.

Citește și: Previziuni numerologice pentru anul 2021, în funcție de cifra destinului

Vibrația interioară 3 – Persoanele născute pe 3, 12, 21, 30

Persoanele vor să cunoască tot timpul lucruri noi și au nevoie să li se stârnească curiozitatea. Dacă a apărut plictiseala se rupe relația

Vibrația interioară 4 – Persoanele născute pe 4, 13, 31, 22

Vibrația interioară 4 este despre stabilitate și seriozitate. O persoană cu vibrația interioară 4 va căuta o relație stabilă și serioasă.

Vibrația interioară 5 – Persoanele născute pe 5, 14, 23

Persoanele cu vibrația interioară 5 nu vor nimic serios. Vor mai mult să călătorească, să se aventureze, să riște. 5-ul „e aventurierul de meserie”. Între 4 și 5 e greu să facem echipă pentru că unul e foarte rigid, celălalt e foarte libertin.

Citește și: Cum influențează cifra destinului abilitățile native ce ne ajută să performăm în orice profesie

Vibrația interioară 6 – Persoanele născute pe 6, 15, 24

Persoanele cu vibrația interioară 6 se preocupă foarte mult, în prima fază cel puțin, de partea sexuală. În același timp, o persoană cu această vibrație interioară e foarte responsabilă și grijulie.

Vibrația interioară 7 – Persoanele născute pe 7, 16, 25

Persoanele cu vibrația interioară 7 caută mereu un partener cu care să simtă că are ce discuta. Are o gândire analitică, critică și tinde către perfecțiune. De multe ori, persoanele cu această vibrație interioară ajung să rămână singure, pentru că nu găsesc perfecțiunea.

Vibrația interioară 8 – Persoanele născute pe 8, 17, 26

Persoanele cu vibrația interioară 8 sunt foarte preocupate de ideea de putere. Prin relație 8-ul se împlinește și Va căuta pe cineva alături de care să evolueze.

Vibrația interioară 9 – Persoanele născute pe 9, 18, 27

9 e preocupat de artă și va căuta un partener cu care să împărtășească acest lucru. 9 are destul de multă compasiune și intră în relații în care ia rolul de salvator.

Prognoza meteo 3 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Rețeta celui mai copios mic dejun ardelenesc: Omletă cu cartofi rași, gătită de Cornelia Rednic la Neatza cu Răzvan și D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x