Ce temeri avem în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat a explicat ce frici avem de gestionat

Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani a vorbit despre fricile care ne încearcă, în funcție de vibrația interioară.

Numerologul Corina Stratulat a vorbit despre temerile pe car ele avem în funcție de vibrația interioară

Shutterstock

Numerologul Corina Stratulat a explicat că fiecare dintre noi avem o frică principală, influențată de vibrația interioară. Pentru a ne gestiona fricile, important este ca mai întâi să le conștientizăm. Numerologul ne sfătuiește ca deciziile pe care le luăm să fie pe baza dorințelor și nu a fricilor care ies la suprafață.

Vibrația interioară se calculează în funcție de data de naștere. Pentru a afla ce vibrație interioară avem trebuie să calculăm suma zilei de naștere. Așadar, cineva născut pe data de 24 are vibrația interioară 6 (2+4), cineva născut pe 29 are vibrația interioară 2 ( 2+9=11, 1+1=2).

Ce teamă avem în funcție de vibrația interioară

Corina Stratulat a explicat ce frică este influențată de fiecare vibrație interioară în parte.

Ce frică au cei cu vibrația interioară 1

Cei care au vibrația interioară 1 își doresc independență, vor să inițieze, să fie în centul atenției. Așadar, temerile lui principale sunt acelea de a fi ignorat într-un grup și de a nu avea independență.

„Va face orice pentru a ieși în evidență. Frica de a fi ignorat este puternică. Privind independența, de exemplu o femeie va limita experiențele în cuplu, tocmai pentru a nu-și pierde independența”, a precizat numerologul Corina Stratulat.

Ce frică au cei cu vibrația interioară 2

Pentru cei care au vibrația interioară 2 apare firca de singurătate și de necunoscut.

„Observ foarte des, mai ales la persoanele de peste 40 de ani că nu au o relație fericită, dar de teama de a nu rămâne singuri stau acolo și suferă”, a explicat numerologul.

Ce frică au cei cu vibrația interioară 3

Teama celor cu vibrația interioară 3 este aceea de a nu avea acces la informație, de a fi restricționat și de a nu mai putea cunoaște.

„Ei sunt foarte curioși. Pentru ei e o teamă foarte mare să nu aibă acces la ceva”, a precizat numerologul Corina Stratulat.

Ce frică au cei cu vibrația interioară 4

În ceea ce-i privește pe cei cu vibrația interioară 4 problema apare în momentul în care vin schimbări: „Schimbări poate din exterior, nu care să depindă de ei. De exemplu, dacă în firma în care lucrează cei cu vibrația interioară 4 apar schimbări, atunci apare și o frică. Frica de schimbare și de a pierde ceva îi blochează”, a explicat numerlologul.

Ce frică au cei cu vibrația interioară 5

În ceea ce-i privește pe cei cu vibrația interioară 5, apare frica de bătrânețe.

„Sunt oameni care vor să trăiască din plin, să se bucure de multe experiențe și doar gândindu-se că îmbătrânim și corpul poate nu are aceleași funcții, se sperie foarte tare”, a precizat numerologul Corina Stratulat.

Ce frică au cei cu vibrația interioară 6

La cei cu vibrația interioară 6 apare frica de lipsă a banilor și a resurselor:

„6 stă cu grija zilei de mâine”, a precizat numerologul Corina Stratulat.

Citește și: Cum se comportă o femeie în relația de cuplu și în familie în funcție de vibrația interioară. Sfaturi de la numerologul Stratulat

Ce frică au cei cu vibrația interioară 7

Cei cu vibrația interioară 7 trăiesc cu frica de a nu atinge anumite standarde. Cei cu această vibrație interioară tind spre perfecțiune și se compară cu profesioniștii.

Ce frică au cei cu vibrația interioară 8

Cei cu vibrația interioară 8 se confruntă cu frica de a nu deține controlul.

Când simte că pierde controlul, persoana cu vibrația interioară 8 devine foarte anxioasă.

Citește și: Cum să avem o relație echilibrată în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat explică ce lipsește fiecărui cuplu

Ce frică au cei cu vibrația interioară 9

Cei cu vibrația interioară 9 au frica de lipsa libertății de exprimare.

„Are teama de a nu-și putea exprima talentul, sua cunoașterea. 9 este matur și îi este foarte teamă că va fi undeva izolat și nu va putea să-i ghideze pe ceilalți prin ceee ce el știe” a explicat numerologul Corina Stratulat, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ultimele știri