Antena Căutare

Ce temeri avem în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat a explicat ce frici avem de gestionat

Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani a vorbit despre fricile care ne încearcă, în funcție de vibrația interioară.

Colaj cu persoane speriate și numere Galerie
Numerologul Corina Stratulat a vorbit despre temerile pe car ele avem în funcție de vibrația interioară | Shutterstock

Numerologul Corina Stratulat a explicat că fiecare dintre noi avem o frică principală, influențată de vibrația interioară. Pentru a ne gestiona fricile, important este ca mai întâi să le conștientizăm. Numerologul ne sfătuiește ca deciziile pe care le luăm să fie pe baza dorințelor și nu a fricilor care ies la suprafață.

Vibrația interioară se calculează în funcție de data de naștere. Pentru a afla ce vibrație interioară avem trebuie să calculăm suma zilei de naștere. Așadar, cineva născut pe data de 24 are vibrația interioară 6 (2+4), cineva născut pe 29 are vibrația interioară 2 ( 2+9=11, 1+1=2).

Ce teamă avem în funcție de vibrația interioară

Corina Stratulat a explicat ce frică este influențată de fiecare vibrație interioară în parte.

Ce frică au cei cu vibrația interioară 1

Cei care au vibrația interioară 1 își doresc independență, vor să inițieze, să fie în centul atenției. Așadar, temerile lui principale sunt acelea de a fi ignorat într-un grup și de a nu avea independență.

„Va face orice pentru a ieși în evidență. Frica de a fi ignorat este puternică. Privind independența, de exemplu o femeie va limita experiențele în cuplu, tocmai pentru a nu-și pierde independența”, a precizat numerologul Corina Stratulat.

Ce frică au cei cu vibrația interioară 2

Pentru cei care au vibrația interioară 2 apare firca de singurătate și de necunoscut.

„Observ foarte des, mai ales la persoanele de peste 40 de ani că nu au o relație fericită, dar de teama de a nu rămâne singuri stau acolo și suferă”, a explicat numerologul.

Ce frică au cei cu vibrația interioară 3

Teama celor cu vibrația interioară 3 este aceea de a nu avea acces la informație, de a fi restricționat și de a nu mai putea cunoaște.

„Ei sunt foarte curioși. Pentru ei e o teamă foarte mare să nu aibă acces la ceva”, a precizat numerologul Corina Stratulat.

Ce frică au cei cu vibrația interioară 4

În ceea ce-i privește pe cei cu vibrația interioară 4 problema apare în momentul în care vin schimbări: „Schimbări poate din exterior, nu care să depindă de ei. De exemplu, dacă în firma în care lucrează cei cu vibrația interioară 4 apar schimbări, atunci apare și o frică. Frica de schimbare și de a pierde ceva îi blochează”, a explicat numerlologul.

Ce frică au cei cu vibrația interioară 5

În ceea ce-i privește pe cei cu vibrația interioară 5, apare frica de bătrânețe.

„Sunt oameni care vor să trăiască din plin, să se bucure de multe experiențe și doar gândindu-se că îmbătrânim și corpul poate nu are aceleași funcții, se sperie foarte tare”, a precizat numerologul Corina Stratulat.

Ce frică au cei cu vibrația interioară 6

La cei cu vibrația interioară 6 apare frica de lipsă a banilor și a resurselor:

„6 stă cu grija zilei de mâine”, a precizat numerologul Corina Stratulat.

Citește și: Cum se comportă o femeie în relația de cuplu și în familie în funcție de vibrația interioară. Sfaturi de la numerologul Stratulat

Ce frică au cei cu vibrația interioară 7

Cei cu vibrația interioară 7 trăiesc cu frica de a nu atinge anumite standarde. Cei cu această vibrație interioară tind spre perfecțiune și se compară cu profesioniștii.

Ce frică au cei cu vibrația interioară 8

Cei cu vibrația interioară 8 se confruntă cu frica de a nu deține controlul.

Când simte că pierde controlul, persoana cu vibrația interioară 8 devine foarte anxioasă.

Citește și: Cum să avem o relație echilibrată în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat explică ce lipsește fiecărui cuplu

Ce frică au cei cu vibrația interioară 9

Cei cu vibrația interioară 9 au frica de lipsa libertății de exprimare.

„Are teama de a nu-și putea exprima talentul, sua cunoașterea. 9 este matur și îi este foarte teamă că va fi undeva izolat și nu va putea să-i ghideze pe ceilalți prin ceee ce el știe” a explicat numerologul Corina Stratulat, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ruladă de pui umplută cu multe legume și sos delicios, rețeta lui chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Elena Gheorghe, ținută spectaculoasă pentru noua piesă. Nimeni nu și-a dat seama unde se termină rochia și unde încep pa...
Video Super Neatza, 29 septembrie 2023. Cum alegem ceaiurile în funcție de starea emoțională Super Neatza, 29 septembrie 2023. Cum alegem ceaiurile în funcție de starea emoțională Vineri, 29.09.2023, 11:07
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Dani Oțil lipsește de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Fanii matinalului de la Antena 1 s-au întrebat ce se întâmplă cu prezentatorul, iar acum au ocazia chiar să răspundă singuri și să primească un premiu.

Vineri, 22.09.2023, 17:57
Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Într-o nouă ediție Super Neatza, Răzvan și Ruxandra Luca au stat de vorbă despre cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață.

Marti, 19.09.2023, 18:10
Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu, astrologa de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit deschis despre accidentul de mașină în care a fost implicată în vacanță. Aceasta a mărturisit că au existat semne că o pândește o tragedie, însă a ales să le omită. Ce a învățat după experineța la limită

Marti, 19.09.2023, 13:34
Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a înduioșat pe toată lumea după ce a fost surprinsă cu fiul lui Dani Oțil în brațe. Iată apariția extrem de simpatică!

Vineri, 01.09.2023, 15:15
x