Antena Căutare

„Coaste de porc și gutui...fură inima oricui” este rețeta ORIGINALĂ de care te îndrăgostești imediat

 Vlădutz a decis să ne facă zilele de toamnă mai frumoase cu o super idee de rețetă de coaste de porc cu aromă de gutui! Gustul ușor fructat te cucerește imediat și nu ai nevoie de multe ingrediente pentru a pregăti totul!

Vlădutz de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a decis să ne facă zilele de toamnă mai frumoase cu o super idee de rețetă de coaste de porc cu aromă de gutui! Gustul ușor fructat te cucerește imediat și nu ai nevoie de multe ingrediente pentru a pregăti totul!

Pentru a face rețeta „Coaste de porc și gutui fură inima oricui” vei avea nevoie de coaste de porc, gutui, zahăr brun, unt, pastă de ardei iute, sare și piper!

Cum se face cea mai bună rețetă de coaste de porc din lume? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”! Descoperă și alte sute de delicii culinare pe pagina de rețete a lui Vlădutz!

Azi e ziua de naștere a lui Ștefan Bănică! Ce mesaj special a primit de la echipa emisiunii „Neatza”... Mori de RÂS! Răzvan și-a încasat ironii de la Dani, dar continuarea e de MILIOANE! „Luăm pauză să își ia ăsta pastilele....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x