Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Cum se face cea mai bună rețetă de coaste barbecue la cuptor, cu doar patru ingrediente!

 
+2 click pentru
galerie

Te-ai săturat de gustul fripturilor obișnuite, fade și fără gust? Atunci poți pregăti cea mai bună rețetă de coaste barbecue la cuptor! E atât de gustoasă încât te lingi pe degete!

Nu ai nevoie de multe ingrediente, dar cu siguranță te vei îndrăgosti imediat de aroma delicioasă a acestei rețete. Pentru a pregăti niște coaste barbecue la cuptor vei avea nevoie de câteva ingrediente:

  • coaste (de porc sau vită, după preferință)
  • ulei
  • condimente și arome (sare, piper, chili, coriandru, cimbru, boia, usturoi pudră sau ce preferi)
  • sos barbecue (sos dulce de soia)

Rețeta de coaste barbecue la cuptor se face extrem de simplu, fără prea multe bătăi de cap. 

Coastele se pregătesc de dat la cuptor. Le condimentăm după gust cu ce ingrediente dorim (sare, piper, usturoi, chili, cimbru etc), după ce le-am uns cu un strat de sos barbecue sau sos dulce de soia (dacă îl folosiți pe acesta nu puneți mult, ca să nu fie prea dulce aroma).

În tavă se pune puțin ulei și puțină apă și se dă totul la cuptor (la început cu folie de aluminiu deasupra) și se lasă până se pătrund coastele bine. Cu puțin timp înainte de a fi totul gata scoatem folia. Putem să mai adăugăm un strat de sos barbecue și să mai presărăm niște condimente, după gust. Ideea e să obținem la final niște coaste acoperite de un strat delicios și lipicios de sos barbecue.

Sosul barbecue se poate face și în casă, din sos tomat cu câțiva căței de usturoi, roșii, câțiva stropi de oțet balsamic și un praf de zahăr, dat totul prin blender.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe