Antena Căutare

Colectiv, 3 ani. Eugen Iancu, tată rămas fără copil, după incendiu: "În continuare nu se întâmplă nimic!"

La 3 ani de la incendiul care a mistuit clubul Colectiv şi a îndoliat România, bucureştenii sunt invitaţi să comemoreze victimele. Un marş va fi organizat de la Piaţa Unirii – unde se va face adunarea după ora 18.00 – spre locul unde se află fosta fabrică Pionierul, în care funcţiona clubul distrus de incendiu.

La 3 ani de la incendiul care a mistuit clubul Colectiv şi a îndoliat România, bucureştenii sunt invitaţi să comemoreze victimele. Un marş va fi organizat de la Piaţa Unirii – unde se va face adunarea după ora 18.00 – spre locul unde se află fosta fabrică Pionierul, în care funcţiona clubul Colectiv, distrus de incendiu.

Și tot la trei ani de la tragedia din club Colectiv, unul dintre părinții care și-au pierdut copiii în incendiu, a decis să ia atitudine. Eugen Iancu, tatăl lui Alex, tânăr de 22 de ani, ieșit pe propriile picioare din club, dar mort câteva zile mai târziu, a decis să înființeze o asociație și astfel a devenit președinte al Asociației Colectiv GTG 3010.

Dorința tatălui care și-a îngropat fiul de 22 de ani? Să găsească vinovații! Nu poate concepe că nimeni nu este tras la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat în club Colectiv, în noaptea de 30 octombrie 2015..

Aerul din spațiile închise, otravă pentru organism! Ce se întâmplă în organismul tău după opt ore de stat în birou... O mai ții minte pe Bad Angie, concurenta sexy de la "Chefi la cuţite"? Schimbă macazul și vrea să devină uceni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x