Antena Căutare

Așa ceva NU ai mai văzut! Cătălin Oprișan mănâncă lămâi de parcă ar fi mere! Ramona Olaru: „Doamne ferește! Ce e asta?!” - Video

Răzvan Simion și Dani Oțil au lansat un concurs de expresivitate cu… lămâi, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.  Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, a uimit pe toată lumea.

Răzvan Simion și Dani Oțil au lansat un concurs de expresivitate cu… lămâi, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, a uimit pe toată lumea.

„Se punctează ochii, strâmbătura, poziția buzelor și, în general, fața ce prezintă o mină dezgustată”, a explicat Răzvan Simion.

Ramona Olaru, Amalia Ștefania și invitata Ana Baniciu au format prima echipă, iar Răzvan Simion, Dani Oțil și Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, cea de-a doua echipă.

Cătălin Oprișan, deși a sugerat abandonul, i-a uimit pe toți cu felul în care a fost în stare să mămânce felii de lămâie.

„Noi v-am zis că nu are papile gustative? Mănâncă absolute orice!”, au spus Răzvan Simion și Dani Oțil.

„Doamne ferește, ce e asta?”, s-a mirat Ramona Olaru.

Dani Oțil a fost singurul care s-a sustras acestui concurs de expresivitate, deoarece I se strepezesc dinții.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Alunițele de pe piele pot indica un cancer cutanat! Acestea sunt semnele ce te trimit de urgență la dermatolog!... „I-au topit căldurile”, așa că au fost îmbrăcați în tricouri înghețate bocnă, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Băieții de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x