Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Așa ceva NU ai mai văzut! Cătălin Oprișan mănâncă lămâi de parcă ar fi mere! Ramona Olaru: „Doamne ferește! Ce e asta?!” - Video

Răzvan Simion și Dani Oțil au lansat un concurs de expresivitate cu… lămâi, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.  Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, a uimit pe toată lumea.

Răzvan Simion și Dani Oțil au lansat un concurs de expresivitate cu… lămâi, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, a uimit pe toată lumea.

„Se punctează ochii, strâmbătura, poziția buzelor și, în general, fața ce prezintă o mină dezgustată”, a explicat Răzvan Simion.

Ramona Olaru, Amalia Ștefania și invitata Ana Baniciu au format prima echipă, iar Răzvan Simion, Dani Oțil și Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, cea de-a doua echipă.

Cătălin Oprișan, deși a sugerat abandonul, i-a uimit pe toți cu felul în care a fost în stare să mămânce felii de lămâie.

„Noi v-am zis că nu are papile gustative? Mănâncă absolute orice!”, au spus Răzvan Simion și Dani Oțil.

„Doamne ferește, ce e asta?”, s-a mirat Ramona Olaru.

Dani Oțil a fost singurul care s-a sustras acestui concurs de expresivitate, deoarece I se strepezesc dinții.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!