Antena Căutare

Concursul "Cea mai sexy mămică" de la Super Neatza a ajuns la final. Iată cine este marea câștigătoare

Alexandra Niță, Adina Ivașcu și Ana Maria Călințaru au fost cele trei finaliste ale concursului "Cea mai sexy mămică" de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Iată probele pe care le-au avut de trecut și cine este marea câștigătoare a concursului de la Antena 1.

Ramona Olaru împreună cele trei finaliste ale concursului "Cea mai sexy mămică" de la Super Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
Cea de-a șasea ediție a concursului "Cea mai sexy mămică" de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, la Antena 1, și-a găsit astăzi câștigătoarea | Antena1

Alexandra Niță, Adina Ivașcu și Ana Maria Călințaru sunt cele trei mămici, alese din aproape 400 de candidate, care au ajuns în finala celei de-a șasea ediții a concursului "Cea mai sexy mămică" de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, la Antena 1.

La masa juraților care au desemnat câștigătoarea au stat trei părinți celebri: Alina Pușcaș, frumoasa mămică a trei copii, Dan Bittman și Claudia Neghină, devenită de curând mămica unei fetițe, Sofia.

Prezentarea celor trei finaliste ale concursului "Cea mai sexy mămică" de la Super Neatza

Adina Ivașcu este una dintre finalistele concursului "Cea mai sexy mămică" din România de la Super Neatza. Are 39 de ani, a absolvit Facultatea de Studii Economice și Administrarea Afacerilor, locuiește în Drobeta Turnu-Severin și are o viață activă.

Tânăra se trezește în fiecare zi la ora 5, practică fitness și culturism, iar unul dintre cele mai frumoase complimente pe care le-a primit a fost când cineva a numit-o "sexy campioana". În urma participării la concursul "Cea mai sexy mămică" de la Super Neatza, Adina spune că a devenit și mai curtată, atât că e de menționat faptul că frumoasa tânără este căsătorită. Ea și soțul ei au împreună doi copii.

Alexandra Niță este următoarea finalistă a concursului. Ea are 30 de ani, este din Constanța, a absolvit Facultatea de Jurnalism și este pasionată de makeup. Se consideră o mămică foarte sexy, chiar dacă nu are întotdeauna timp pentru somnul de frumusețe. Soțul ei o susține în tot ceea ce face și formează o familie frumoasă cu piticii lor alături. Fiică de preot, Alexandra este căsătorită de șapte ani și este mama a doi copii cu vârste de un an și, respectiv, cinci ani.

Cea de-a treia finalistă a concursului "Cea mai sexy mămică" din România de la Super Neatza este bucureșteanca Ana Maria Călințaru, în vârstă de 28 de ani. Prietenii o alintă "Frumoasa" și, printre alte lucruri de care este pasionată, aceasta "are un talent aparte" pentru a cheltui bani, după cum a fost descrisă. Ana Maria primește des complimente și toată lumea îi admiră silueta foarte bine întreținută după naștere. Frumoasa mămică are studii superioare, este căsătorită și foarte devotată familiei ei.

Alina Pușcaș, Dan Bittman și Claudia Neghină au ales "Cea mai sexy mămică" la Super Neatza. Probele prin care au trecut cele trei finaliste

Prima probă din concursul "Cea mai sexy mămică", ediția a șasea, a fost cea în care finalistele au fost puse la treabă de exoticul instructor de fitness din Republica Dominicană, Fernando Polo, printr-o sesiune de strong body work.

După această probă, Alin Pușcaș a declarat: "Eu în fiecare zi dansez, de o lună și puțin", replică la care Dan Bittman a reacționat: "Eu în fiecare zi beau cafea, ea dansează", a glumit juratul concursului.

Sexy mămicile au trecut și prin proba de creativitate, apoi. Ele au avut de modelat plastilină.

O altă probă prin care au trecut Alexandra Niță, Adina Ivașcu și Ana Maria Călințaru a fost cea de mimă. Fiecare finalistă a avut de mimat titlul unor melodii pentru copii, iar jurații au fost nevoiți să ghicească titlurile respective. Un lucru e sigur: s-a lăsat cu râs!

O altă probă a fost cea de îndemânare. Legatele la ochi, finalistele concursului "Cea mai sexy mămică" de la Super Neatza au avut de ornat un tort.

La finalul concursului, au urmat cele mai intense emoții. Cine urma să câștige? Alexandra Niță a fost desemnată în cele din urmă marea câștigătoare, de către cei trei jurați - Alina Pușcaș, Dan Bittman și Claudia Neghină.

Rețetă de plăcintă cu caise și budincă de vanilie, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani... Alina Pușcaș, Dan Bittman și Claudia Neghină au ales astăzi "Cea mai sexy mămică" la Super Neatza cu Răzvan și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x