- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Nu avem nevoie de prea multe ingrediente pentru reușita acestui delicios preparat din bucătăria lui Vlăduț, ci doar trebuie să ținem cont de câteva amănunte importante, pe care nui le oferă Vlăduț.
Iată care sunt ingredientele pentru a prepara Rețeta Cotlete de porc cu varză acră:
-
Pentru friptură:
- cotlete de porc
- sare și piper
- cimbru
-
Pentru garnitură:
- varză murată
- untură
- boabe de piper
- foi de dafin
Cum procedăm pentru a prepara rețeta Cotlete de porc cu varză acră?
Preparare cotlete de porc.
Cotletele de porc se porționează frumos, se curăță carnea de pe os și se condimentează cu sare și piper. Se rumenesc într-o tigaie cu grăsime încinsă, ulei sau untură, apoi se așază într-o tavă cu grăsime cu tot, se mai presară și puțin cimbru și se dau la cuptor, la temperatură medie, până sunt bine pătrunse.
Citește și: Rețeta de Cotlet de porc cu legume la cuptor și sos de iaurt
Preparare garnitura de varză acră.
Varza acră se va prepara într-un mod cât mai simplu, călită în untură, fără ceapă sau bulion, doar cu condimente.
Pentru a arăta aspectuos, varza se desface în foi, se așază foile una peste alta, atâtea cât să poată fi rulate. Apoi se taie rulourile din foi de varză fideluță și se călesc în grăsime încinsă. Se adaugă boabe de piper și foi de dafin.
Simplu și delicios pentru una dintre mesele principale ale zilei!
Dacă v-a plăcut rețeta lui Vlăduț de cotlete de porc cu varză acră, vă dorim spor la preparat și poftă bună la savurat!
Friptură din piept de rață cu portocale și cartofi dulci... Karmen Simionescu, apariție de senzație la Neatza cu Răzvan și Dani. Cum a apărut în direct, la tv...