Antena Căutare

Se redeschid aprozarele! Cum arată primul magazin de stat din Bucureşti. „Nu avem absolut nimic industrializat”

Primul magazin de stat din Bucureşti a fost deschis în complexul comercial Unirea. Aici se vând produse sută la sută româneşti.

Primul magazin de stat din Bucureşti a fost deschis în complexul comercial Unirea. Aici se vând produse sută la sută româneşti.

„Merge foarte bine vânzarea. Există un mare interes al publicului. Este un concept nou și e foarte greu să asiguri disciplina cu care sunt învățați clienții în supermarket, e foarte greu să asiguri disciplina aia de alimentare, de funcționare. Este altă cultură organizațională”, a explicat Adrian Izvoranu, directorul Casei Române de Comerț Agroalimentar Unirea,

Acesta este cel de-al doilea aprozar deschis de Casa de Comerț Unirea, după magazinul de brânză din Sibiu.

Aici, 10 ouă costă 15 lei, dar Adrian Izvoranu asigură că aceste ouă au cel mai bun gust. Alte produse la vânzare sunt lactate,legume, pui de țară, miere și conserve românești.

„La noi, marfa dacă nu s-a vândut azi, mâine nu mai e bună. Termenele sunt foarte scurte, aprovizionarea se face ritmis, în fiecare zi”, a precizat Adrian Izvoranu.

Mai multe detalii despre primul magazin de stat din Bucureşti puteți afla din clipul de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Rujeola sau pojarul. Simptome, diagnostic şi tratament! Cum faci să eviți îmbolnăvirea... Cum arată acum casa celui care a compus muzica pentru imnul României. Ce comori ascunde – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x