Antena Căutare

Cum arătau Răzvan și Dani în urmă cu 14 ani,atunci când au devenit prezentatorii Neatza cu Răzvan și Dani. Amintirea înduioșătoare

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt cele două jumătăți care formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori TV. Astăzi Neatza cu Răzvan și Dani împlinește 14 ani.

razvan in platoul neatza Galerie
Răzvan Simion și Dani Oțil sunt cele două jumătăți care formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori TV. Astăzi Neatza cu Răzvan și Dani împlinește 14 ani. | Antena 1

Timp de 14 ani, în fiecare dimineață, emisiunea matinală Neatză cu Răzvan și Dani i-a bucurat pe toți telespectatorii, cu glume savuroase, concursuri, rețete culinare delicioase, știri importante și altele doar pentru distracție, dar și multe jocuri alături de invitați de seamă.

Cum arătau Răzvan și Dani în urmă cu 14 ani

De 14 ani, emisiunea cu care ne trezim în fiecare dimineață face istorie, iar astăzi în platoul Super Neatza cu Răzvan și Dani, cei doi prezentatori alături de prietenii lor au sărbătorit cu mare fast.

Din echipa Neatza mai fac parte și Ramona Olaru, Florin Ristei, Cuza, Ilona Brezoianu, Diana Munteanu, Chef Nicolai Tand, Cătălin Rizea, Chef Radu Darie, Bianca Nuțu, Corina Stratulat, Diana Stejereanu, Cătălin Oprișan, Magicianul Robert Tudor și mulți alții.

Citește și: Super Neatza cu Răzvan şi Dani lansează campania Îndrăgostește-te la Super Neatza, începând de la 1 februarie

Pentru că astăzi au sărbătorit atingerea “adolescenței” faimoasei emisiuni, fiecare dintre ei a avut parte de un bulletin Super. Iar pe tortul aniversar a fost înfipt buletinul Super Neatza pentru 14 ani de emisiune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Răzvan Simion a ținut neapărat să împărtășească cu fanii săi de pe Instagram o amintire care lui îi este foarte dragă. Prezentatorul a căutat în cufărul cu amintiri și a găsit prima fotografie cu el și Dani de când au devenit prezentatorii emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Fotografia emoționantă a atras atenția fanilor. Pe când au început, Răzvan și Dani aveau doar 27 ani.

Cum au sărbătorit Răzvan și Dani 14 ani de Neatza

Sărbătoarea a început în platou încă de la prima oră a dimineții, iar Dani și Răzvan, alături de gașca lor, au fost pregătiți să le dea deșteptarea telespectatorilor într-un mod memorabil.

A fost un maraton de surprize, voie bună, momente care vor face deliciul telespectatorilor, completate de o listă de invitați speciali, care au intrat în atmosfera de petrecere alături de cei mai iubiți matinali.

Citește și: De ce au lipsit Răzvan Simion și Ramona Olaru de la Superneatza cu Răzvan și Dani: ”Azi e o zi cum n-au mai fost”

Trupa FreeStay a dat tonul distractiei cu un recital live, iar magicianul Robert Tudor, Ana Baniciu, Arkanian şi Antonia şi Mandinga s-au alăturat spectacolului din familia SuperNeatza, la ceas aniversar.

Reporterii SuperNeatza sunt şi ei parte din această mare petrecere, prin transmisiuni live din locaţii spectaculoase. Şi cum mereu şi-au surprins invitaţii cu ceva, la aniversarea de 14 ani, aceştia vor primi buletin de SuperNeatza!

Tort diplomat. Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 11 februarie 2022... Super Neatza cu Răzvan şi Dani lansează campania Îndrăgostește-te la Super Neatza, începând de la 1 februarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x