Antena Căutare

De ce au lipsit Răzvan Simion și Ramona Olaru de la Superneatza cu Răzvan și Dani: ”Azi e o zi cum n-au mai fost”

Răzvan Simion și Ramona Olaru au lipsit de la emisiunea Superneatza cu Răzvan și Dani din 4 februarie 2022.

colaj de imagini cu ramona olaru, razvan simion, cuza si dani otil Galerie
Răzvan Simion și Ramona Olaru, alături de bucătarii Vlăduț și Nicolae Tand, au lipsit de la emisiunea Superneatza cu Răzvan și Dani din 4 februarie 2022 | Antena 1

Anunțul că Răzvan Simion și Ramona Olaru nu vor participa a fost făcut de Dani Oțil la începutul emisiunii live din 4 februarie.

De ce au lipsit Răzvan Simion și Ramona Olaru de la Superneatza cu Răzvan și Dani

În platou, alături de Dani Oțil s-a aflat Cuza, pe care vedeta l-a prezentat în stilul caracteristic.

”Iertați-ne, am tras până la 1 azi noapte pentru colegii din Antenă. Azi e zi cum n-au mai fost. Când e să intre Mercur în retrograd, păi intră. Nu numai că și-a luat liber colegul Răzvan. Nu e covidat, și-a luat liber de ieri, am anunțat treaba asta.

Dar alți colegi, rând pe rând, și-au dorit, se pare, să nu facă echipă bună cu mine astăzi: colegii bucătari, colega Ramona a renunțat și ea la treabă. Alți colegi precum Florin Ristei, care vineri nu vine, dar l-am chemat azi și nu poate să vină.

Din păcate, l-am găsit doar pe Cuza, în spate, în cabină. Ni l-au dat la un sacou, a fost 1+ Cuza gratis. Azi va încerca să nu mă scoată din sărite.”, a zis Dani la începutul emisiunii Superneatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: Super Neatza cu Răzvan şi Dani lansează campania Îndrăgostește-te la Super Neatza, începând de la 1 februarie

Magicianul Robert Tudor, probă pentru postul de prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani

”Răzvan probabil e la un hotel acum, nenorocitul nu ne-a zis unde se duce. Eu am crezut că el s-a bătut cu pakistanezii ăia în avionul de Dubai. Mi-a stat și inima. Răzvan mai deturnează avioane, nu era el.”, a glumit Dani cu Magicianul Robert Tudor, care a încercat să-i ”fure” postul de prezentator lui Răzvan.

Citește și: Simona Halep, în topul celor mai abuzați jucători de tenis! Campioana noastră a primit mii de mesaje îngrozitoare pe Twitter. Naomi Osaka și Emma Răducanu stau și mai rău!

Magicianul Robert Tudor și-a adaptat ținută pentru emisiune în stilul lui Răzvan Simion și chiar a dat o probă de prezentator: "M-am îmbrăcat adecvat, am multe plusuri față de Răzvan. Știu să pun în lumina bună a reflectoarelor invitații. (...) Am ritmul la mine. Știu 118 poezi și monologuri."

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Citește și: Trei feluri de pizza și focaccia, gătite de Chef Radu Darie la Super Neatza, 3 februarie 2022

Trei feluri de pizza și focaccia, gătite de Chef Radu Darie la Super Neatza, 3 februarie 2022... Tort de mere cu cremă de zahăr ars și frișcă. Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 4 februarie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x