Antena Căutare

S-a găsit soluția! Cum faci petrecere cu prietenii acasă, fără să îți iei amendă! Trucul folosit de un tânăr

Dimineață de senzație la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, după ce simapaticul Cătălin Oprișan ne-a dezvăluit un clip video viral de-a dreptul savuros!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News" de la Neatza cu Răzvan și Dani care sunt cele mai tari glume de carantină.

CLIPURI VIDEO VIRALE FĂCUTE ÎN IZOLARE

În clipul video de mai sus am descoperit cum soțul a vrut să-și păcălească soția, dar a ajuns el să fie cel păcălit! Femeia a venit liniștită în sufragerie și a pus pe masă ceea ce inițial părea să fie o cupă cu înghețată.

citește și: Cătălin Oprișan, un cascador la prinderea micului, la Neatza! „Decât să cadă micul pe jos mai bine mă tăiați pe mână”

Pe furiș, bărbatul a luat linguriță după linguriță, crezând că nu va fi prins delectându-se cu desertul soției sale. Doar că nu mai trece mult și femeia termină de butonat telefonul și apoi începe și își întinde amestecul din pahar...pe față! Vă puteți imagina surpriza avută de bărbat, atunci când a văzut despre ce este vorba!

citește și: Un bărbat din Iași a murit după ce a băut spirt! Văduva, dezvăluire halucinantă: „A servit fără mine, am găsit sticla goală și a trebuie să beau vin”

Un alt bărbat a surprins milioane de oameni după ce a găsit soluția perfectă pentru a da o petrecere de ziua lui, la care să fie toți prietenii prezenți, fără să ia amendă!

Secretul? Miracolul tehnologiei! Omul și-a ținut prietenii aproape prin apeluri video, care i-au cântat și l-au felicitat. Tot pentru măsuri de siguranță, lumânările au fost stinse cu uscătorul de păr!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi și tu momentele ce au devenit virale!

Horoscop zilnic 6 mai 2020: Berbecii descoperă probleme cu banii, capricornii se despart de partener... S-a aflat! Ce meserie are Lupu Rednic, de fapt! În fiecare zi se află la datorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x