Antena Căutare

Horoscop zilnic 6 mai 2020: Berbecii descoperă probleme cu banii, capricornii se despart de partener

Invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Bianca Nuțu a prezentat horoscopul zilei de miercuri, 6 mai 2020. Ce te așteaptă, potrivit astrelor?

Relațiile sunt destul de dificile, cele abuzive se pot rupe. În general, ziua de miercuri, 6 mai 2020, aduce probleme cu banii pentru mai toate zodiile.

HOROSCOP MIERCURI, 6 MAI 2020

Conflictele se țin lanț pentru lei, în timp ce fecioarele se trezesc că orice plan este răsturnat de soartă, arată horoscopul zilei de miercuri, 6 mai 2020.

citește și: Zodiile de care să te ferești în 2020! Vor înșela la greu! Balanțele sunt în top

Balanțele își dau seama că banii devin mărul discordiei și se simt neapreciate la locul de muncă, în timp ce săgetătorii sunt sfătuiți să își mențină calmul și să acorde încredere celor din jur.

Horoscop zilnic 6 mai 2020: Berbecii descoperă probleme cu banii, capricornii se despart de partener

Ce anunță horoscopul zilei de miercuri, 6 mai 2020

Ce anunță horoscopul zilei de miercuri, 6 mai 2020

Peștii sunt sfătuiți să dea dovadă de precauție și să facă doar înțelegeri în scris, în timp ce berbecii descoperă nereguli la capitolul bani, mai anunță horoscopul zilei de miercuri, 6 mai 2020.

citește și: Luna norocoasă a fiecărei zodii în 2020! Va fi foc de artificii în plan amoros pentru unii nativi, care primesc chiar două luni memorabile!

Taurii se ceartă cu partenerul și se simt agasați de superiorii de la locul de muncă. Gemenii se confruntă cu nesiguranța și o femeie poate să agite apele.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli ce ți-a pregătit horoscopul zilei de miercuri, 6 mai 2020.

Totul despre cifra cinci. Explicația numerologului! Luna mai, a cincea din calendar, reprezentată de schimbare... S-a găsit soluția! Cum faci petrecere cu prietenii acasă, fără să îți iei amendă! Trucul folosit de un tânăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x