Antena Căutare

Cum poți lua bani de la stat ca să plătești facturi mai mici. Care va fi procedura de înscriere în Programul Rabla după 15 mai

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de Ministrul Mediului, Costel Alexe, ne explică cum pot proprietarii de case din România să își eficientizează din punct de vedere energetic imobilele cu bani de la stat.

Reducerea consumului și a risipei de energie este din ce în ce mai importantă pentru UE.

"În premieră pentru România, am luat decizia cu cei de la Minister, echipa de la Administrația Fondurilor pentru Mediu, să dăm drumul la acest program care are în acest moment" o valoare de 100 de milioane de euro. Am speranța că, cu acești bani vom reuși să eficientizăm energetic în jur de 9-10 mii de locuințe", a declarat Ministrul Mediului, Costel Alexe.

Proiectul de lege privind starea de alertă a trecut de Senat, cu modificări majore! Dancă: „Este un fapt extrem de grav”

Măsurile de eficiență energetică sunt recunoscute tot mai mult nu doar ca un mijloc de a ajunge la aprovizionarea sustenabilă cu energie, de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră, de a îmbunătăți securitatea aprovizionării și de a reduce costurile la import, ci și ca mijloc de promovare a competitivității UE.

Eficiența energetică este, prin urmare, o prioritate strategică pentru uniunea energetică, iar UE promovează principiul „eficiența energetică pe primul loc”.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Smiley News: O șoferiță își fugărește mașina pe autostradă | Video viral... "Simțurile nu te înșală!"Jocurile Olimpice de Carantină continuă la Neatza: "Sunt încordată, nu simt nimi...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x