Antena Căutare

Cum ne îndrăgostim, în funcție de vibrația exterioară. Ne atașăm repede de o persoană născută în martie sau decembrie

Numerologul Corina Stratulat a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre cum ne comportăm pe plan sentimental și cum ne îndrăgostim, în funcție de vibrația exterioară, pe care o regăsim în data de naștere în luna în care ne-am născut.

Captura foto Corina Stratulat si Razvan de la Neatza cu Razvan si Dani Galerie
Cum ne îndrăgostim, în funcție de vibrația exterioară. Ne atașăm repede de o persoană născută în martie sau decembrie | Antena 1

În ediția din 29 septembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, numerologul Corina Stratulat a explicat cum ne comportăm pe plan sentimental, în funcție de vibrația exterioară. Persoanele născute în martie și în decembrie, de exemplu, par foarte creative și joviale, ne plac foarte mult pentru că sunt prietenoase, optimiste.

"Ne îndrăgostim foarte repede de o persoană născută în martie sau decembrie", a spus Corina Stratulat.

Citește și: De câte ori te vei îndrăgosti în viață în funcție de zodia în care te-ai născut. Află ce spun astrele

Cum ne îndrăgostim, în funcție de vibrația exterioară

E important de reținut aici că într-un fel suntem în interiorul nostru și într-un alt fel putem fi la exterior. Ce lăsăm la vedere, în public, când suntem printre ceilalți, s-ar putea să fie diferit față de cum suntem în interiorul nostru, a spus numerologul Corina Stratulat.

Vibrația exterioară o aflăm din data de naștere, mai exact, din luna în care fiecare om s-a născut, iar trăsăturile sunt diferite la fiecare în parte. Corina Stratulat a explicat care sunt părțile bune, în primă fază, ale cuiva de care ne îndrăgostim.

Persoanele născute în ianuarie sau octombrie

Persoanele născute în ianuarie sau în octombrie au vibrație exterioară 1. Sunt persoane care par foarte curajoase și hotărâte în exterior, când sunt cu ceilalți.

"Sunt persoane care percep cumva independența și dau de înțeles celorlalți că sunt foarte independente și persoane care au inițiativă și le lași să te conducă. Însă, în realitate, nu sunt așa. Mai ales femeile născute în ianuarie sau octombrie par foarte curajoase, foarte dure, independente, dar ele s-ar putea să aibă nevoie de foarte multă mângâiere și apreciere, însă nu par că sunt așa, la prima vedere doar", a spus Corina Stratulat.

Persoanele născute în februarie sau noiembrie

Persoanele născute în februarie sau noiembrie ne atrag, ne îndrăgostim ușor de ele, pentru că par răbdătoare și diplomate și au o anumită flexibilitate.

"Au un anumit șarm și par că vor să facă echipă. Ne simțim OK în preajma lor la început, nu ne îndepărtează, din contră, ne atrag să construim lucruri împreună, însă pot fi și foarte răutăcioase", a menționat Corina Stratulat.

Persoanele născute în martie sau decembrie

Persoanele născute în martie sau decembrie sunt foarte creative și joviale. Ne plac foarte mult pentru că sunt foarte prietenoase, foarte optimiste.

"Indiferent că plouă, că ninge, ele sunt optimiste și găsesc un lucru bun în tot. Ne îndrăgostim foarte repede de o persoană născută în martie sau decembrie. Sunt foarte istețe, găsesc repede soluții și simțim că alături de o așa persoană va fi bine totul", a mai declarat numerologul Corina Stratulat, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Persoanele născute în aprilie

Persoanele născute în luna aprilie sunt foarte serioase și foarte stabile, așa că avem impresia că ne simțim în siguranță lângă un astfel de om.

"O femeie, când întâlnește un bărbat născut în aprilie, se simte cumva în siguranță lângă el. E foarte ordonat, foarte muncitor, că așa este 4-ul de la aprilie, normal că soția se simte foarte bine și în siguranță alături de el", a fost explicația dată de Corina Stratulat.

Persoanele născute în mai

La persoanele născute în luna mai regăsim multă libertate. Sunt oameni cu un spirit liber, foarte glumeți și care ar călători parcă tot timpul dacă ar putea, ghidate în viață de un spirit de aventură.

"Ei riscă foarte mult. Dacă ne atrag riscurile și ne place să avem tot felul de lucruri inedite de la o zi la alta, ne ducem repede către o persoană născută în mai", a mai spus Corina Stratulat.

Persoanele născute în iunie

În iunie sunt născute persoanele care ne atrag foarte mult și la nivel sexual.

Corina Stratulat: "Sunt persoane care ocrotesc mult, au grijă pentru ceilalți și asta ne încântă. Simțim că putem să facem o familie cu astfel de persoane. Sunt și foarte pragmatice, în ceea ce privește partea de bani, oamenii aceștia vor ști mereu cum și de unde să facă bani și arată partea aceasta".

Persoanele născute în iulie

Persoanele născute în iulie pot atrage prin faptul că dau impresia că nu sunt ușor de ajuns la ele.

Corina Stratulat a explicat: "Sunt foarte exigente, par de neatins, te provoacă, te intrigă și asta, pentru persoanele care vor să demonstreze, este foarte interesant. Sunt mulți oameni care muncesc să convingă o persoană născută în iulie să aibă o relație, dar le place tot procesul ăsta".

Persoanele născute în august

Cifra 8, de la luna a opta, vine cu multă putere pentru persoanele născute în august.

"Pe lângă asta, 8-ul vine și cu o formă de duritate, dar care ne incită. Sunt foarte multe persoane care se îndrăgostesc rapid de o persoană născută în august pentru că pare puternică și gata să rezolve totul, cu un statut social, întotdeauna se va preocupa să aibă un statut social. Și da, poate să atragă pe cineva doar prin acest statut", a detaliat Corina Stratulat.

Persoanele născute în septembrie

Persoanele născute în septembrie par foarte mature, foarte inteligente și înțelegătoare, dar acest lucru nu reprezintă întotdeauna un plus.

"Dar, de multe ori, ele intră pe un rol de terapeut, iar când intră într-o relație... OK, ne îndrăgostim la început de ele, ne place că ne ascultă și ne înțeleg, dar nu prea vrem un terapeut lângă noi. Vrem un soț, o soție, cu care să fim egali", a conchis Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani.

Rețeta zilei la Super Neatza, 28 septembrie 2021, gătită de chef Nicolai Tand. Linguini cu zucchini și parmezan... Rețeta zilei la Super Neatza, 29 septembrie 2021, preparată de chef Nicolai Tand. Omletă cu ceapă verde și cârnați de ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x