Antena Căutare

CONCURS! Învață să prepari acasă o cafea perfectă și aromată și câștigă un cappucinator și pachete Supremo

Cafeaua este pentru mulți dintre noi un moment de pauză și de răsfăț în care ne bucurăm de aroma desăvârșită a boabelor 100% naturale, prăjite lent.

CONCURS! Învață să prepari acasă o cafea perfectă și aromată și câștigă un cappucinator și pachete Supremo Galerie
Cafea | shutterstock

Preparea cafelei este unul dintre cele mai importante aspecte pentru a obține o băutură care să dezvăluie toate straturile aromatice pe care le conține. Cum reușim să obținem o cafea exelentă?

Unele persoane aleg să-și cumpere cafeaua în drum spre serviciu, iar altele aleg să se bucure de momentul de răsfăț acasă, în tihnă, chiar înainte de a-și începe treburile zilnice. Și cum nu mereu este timp de a aștepta să fiarbă apa și ulterior cafeaua, Alex Niculae, campionul mondial la prăjirea cafea a oferit la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta unei cafele perfecte preparată rapid.

Cum preparăm rapid o cafea aromată

Cel mai important de reținut este că infuzarea cafelei ne va ajuta să obținem o băutură excelentă. Cele două aparate folosite pentru a obține o cafea foarte bună pot fi văzute în videoclipul de mai sus. Primul filtru se folosește extrem de ușor și are un design special, în formă de diamant.

Se adaugă cafeaua chiar în interior și ulterior se toarnă 100 ml de apă. Urmează procesul infuzării și obținerii unei cafele cu adevărat speciale pentru diminețile perfecte în care alegem să ne relaxăm sau mergem la job. Totul va fi perfect încă de la primele ore ale dimineții!

Concurs Doncafe. Cum te poți înscrie și ce premii se pun la bătaie

Pentru acele momente speciale, Doncafe a lansat un nou sortiment de cafea denumit Supremo, 100% Arabica, cu boabe de cafea prăjite lent cu gust dulce și fructat pentru a dezvălui toate aromele, fiind singura specie de cafea folosită la competițiile mondiale. Alex Niculae împreună cu Doncafe a pregătit câteva surprize speciale pentru iubitorii dimineților perfecte.

Multe premii sunt în joc pentru cei care îndrăgesc cafeaua, printre care se numără un cappuccinator cu ajutorul căruia veți obține o băutură ca la carte, dar și multe pachete de cafea.

Premiul săptămânal: 1 Cappuccinator și 12 x Pachete Supremo de 500 g

Intră pe https://supremo100arabica.a1.ro/ și răspunde la întrebări despre cum îți bei cafeaua și poți fi tu unul dintre fericiții câștigători.

Rețetă de papricaș de pui cu găluște, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani... Cum să prepari o rețetă cu pui rapidă și delicioasă. Sosul care dă gust când nu ai timp de zăbovit în bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x