Antena Căutare

Cum reușește Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani să ofere un gust intens preparatelor cu vită. Are un ingredient de nădejde

Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani este bucuros să împărtășească secretele lui de gastronomie. Bucătarul are un ingredient de bază pe care îl folosește când gătește preparate cu vită.

Vlăduț, gătind la Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
Vlăduț a gătit sărmăluțe cu carne de vită | Antena 1

Vlăduț pune foarte mult preț pe gustul intens al mâncării. În ceea ce privește preparatele cu vită, bucătarul folosește un ingredient de nădejde pentru un plus de gust. Este vorba despre baza pentru mâncăruri cu carne de vită de la Maggi.

Bucătarul a preparat sărmăluțe în foi de viță, cu carne de vită și a folosit acest ingredient, pe care îl recomandă tuturor celor care gătesc atât rețeta lui de sărmăluțe, cât și alte rețete pe bază de vită.

„Este foarte important ca preparatul să aibă gust. Am un ajutor de nădejde. Prietenii de la Maggi vin cu soluția ideală: bază pentru mâncăruri cu carne de vită”, a spus Vlăduț.

Bucătarul a precizat că pentru rețeta lui de sărmăluțe sunt necesare 3 linguri de bază de gătit de la Maggi, amestecate într-un litru de apă.

„Nu trebuie decât să adăugați trei linguri de bază într-un litru de apă, pentru a obțineți o supă mai concentrată. Amestecați cu telul și ulterior să fierbeți baza și să o folosiți la sosul pentru sărmăluțe. În loc să adăugați apă, obțineți un gust intens cu baza Maggi pentru mâncăruri cu carne de vită ”, a explicat Vlăduț.

De asemenea, bucătarul a ținut se evidențieze faptul că ingredientul său special poate fi folosit pentru multe alte preparate din carne de vită:

„Nu numai la sărmăluțe este gustoasă și indicată. Puteți să faceți tot felul de mâncăruri cu carne de vită, tocănițe, gulașuri, papricașuri, ciorba de văcuță iese minunată”, a precizat Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce ingrediente a folosit Vlăduț pentru sărmăluțele în foi de viță

Pentru sărmăluțele în foie de viță Vlăduț a folosit următoarele ingrediente:

  • 1 kg carne tocată, de vită
  • foi de viță
  • sare și piper
  • boia de ardei
  • puțin cimbru
  • 80 gr orez cu bob rotund
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • pătrunjel, mărar și leuștean
  • 800 gr roșii proaspete
  • 3 linguri Maggi, bază pentru mâncăruri cu carne de vită
  • 1 litru de apă

Vlăduț a garantat că preparatul este unul de excepție.

Prognoza Meteo, 16 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Cum construim relația mamă - copil, în funcție de vibrația interioară. Corina Stratulat explică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x