Antena Căutare

Cum construim relația mamă - copil, în funcție de vibrația interioară. Corina Stratulat explică

Numereologul Corina Stratulat prezintă la Neatza cu Răzvan și Dani cum să construim relația mamă - copil, în funcție de vibrația interioară.

colaj mama si copil si chakrele umane Galerie
Corina Stratulat a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum construim relația mamă - copil, în funcție de vibrația interioară | Shutterstock

Mulți părinți investesc timp și dedicare în relația lor cu copii, fiind extrem de dedicați și încercând să le asigure un viitor mai bun și se sacrifică pentru binele copilului.

Este important ca părinții să nu își oblige copiii să urmeze o anumită cale, impusă de ei, ci să îi lase să decidă ce pasiuni au și ce drum ar vrea să urmeze.

Din data de naștere, se obține un cod numerologic, iar pe baza lui se stabilește matrița psiho-energo-informațională. În funcție de data de naștere a copilului, părintele va știi spre ce anume să îl îndrepte. Se ia ziua de naștere, de la 1 la 31, și se obține vibrația interioară.

Vibrația interioară 1 pentru cei născuți pe 1, 10, 19 sau 28

La acești copii, părinții trebuie să fie foarte atenți pentru a-i ajuta să își diminueze impulsivitatea. De asemenea, trebuie să îi ajutăm să înțeleagă ce înseamnă de fapt independența. Ei vor dori să fie indenpendenți devreme, dar s-ar putea să își asume niște riscuri.

Vibrația interioară 2 pentru cei născuți pe 2, 11, 20 sau 29

Copiii cu această vibrație interioară sunt mai emoționali, mai sensibili, care își doresc să fie ascultați. Pentru ca aceștia să aibă succes, trebuie să primească ajutor pentru a-și dezvolta creativitatea.

Citește și: Cum îi putem motiva pe copii să învețe, în funcție de vibrația lor interioară. Părinții trebuie să țină cont de aceste lucruri

Vibrația interioară 3 pentru cei născuți pe 3, 12, 21 sau 30

Acești copii sunt foarte creativi și au nevoie de atenția părinților pentru că pot fi mai împrăștiați uneori. Ei trebuie să fie ghidați pentru a se putea desfășura în largul lor. Ideal ar fi să aibă profesii creative, unde să își folosească imaginația.

Vibrația interioară 4 pentru cei născuți pe 4, 13, 22 sau 31

Cei cu vibrația interioară 4 au nevoie să primească ceea ce părinții lor le promit. Pentru ei respectul contează foarte mult. Au nevoie de stabilitate, de un context. Pentru ei familia înseamnă foarte mult.

Vibrația interioară 5 pentru cei născuți pe 5, 14, 23

Acești copii se joacă tot timpul și chiar și atunci când vor fi adulți se vor juca. Sunt copii care vor să riște și părinții ar trebui să îi învețe ce înseamnă un risc controlat, decât să ajungă să își riște familia și cariera mai târziu. Au nevoie să își consume energia și adrenalina.

Vibrația interioară 6 pentru cei născuți pe 6, 15, 24

Părinții au tendința să fie mai posesivi cu acești copii, iar copiii sunt mai mămoși. Copiii, fiind extrem de posesivi, nu vor dori nici să împartă jucăriile și ar putea chiar să devină agresivi. Este indicat ca părinții să încerce să le diminueze tendința asta.

Citește și: Cum influențează data nașterii decizia de a demisiona de la job. Ce motive pot exista, în funcție de vibrația interioară

Vibrația interioară 7 pentru cei născuți pe 7, 16, 25

Acești copii tind spre perfecțiune, fiind și foarte critici. Trebuie să îi învățăm de mici să vadă parte plină a paharului

Vibrația interioară 8 pentru cei născuți pe 8, 17, 26

Cei cu vibrația interioară 8 sunt copii foarte puternici care trebuie să învețe încă din copilărie compasiunea. Mai târziu, ca adulți, vor fi destul de duri și responsabili. Ei își vor impune puterea asupra celorlalți.

Vibrația interioară 9 pentru cei născuți pe 9, 18, 27

Aceștia sunt copii cu pretenții mari, ei având foarte multe pretenții de la ei înșiși. Trebuie să fie încurajați să aprecieze fiecare moment, fără a pune presiune pe ei.

Cum reușește Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani să ofere un gust intens preparatelor cu vită. Are un ingredient de nă... Friptură de vită în sos de roșii cu măsline și legume coapte, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x