Antena Căutare

Cum se antrenează Marian Drăgulescu acasă, în izolare, pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo! „Pandemia de coronavirus ne-a cam dat peste cap pe toți” – VIDEO

Marian Drăgulescu și-a mutat antrenamentul din sala de gimnastică, acasă, în contextul pandemiei de coronavirus. Sportivul român a spus că pregătirea sa pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost afectată. 

„Sunt izolat de nouă zile. Am ieșit doar de două ori din casă, pentru a-mi face aprovizionarea. Am ieșit cu mănuși și mască – este foarte important, pentru a opri răspândirea noului coronavirus. Este foarte contagios”, a spus Marian Drăgulescu.

Sportivul român se pregătește pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, despre care nu se știe încă dacă vor fi amânate sau nu.

Când se va decide dacă Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi amânate, din cauza pandemiei de coronavirus

„Înainte de a intra în izolare, petreceam aproximativ cinci ore în sala de gimnastică. Două ore și jumătate dimineață, două ore și jumătate după-amiază. Acum fac antrenamente acasă. Greu de spus în ce perioadă aș putea ajunge la forma inițială. Ne-a cam dat pregătirea peste cap tuturor”, a mai spus Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu a precizat că își așteaptă în fiecare zi, de la 12:10, prietenii virtuali, live pe pagina personală de Facebook, să se antreneze împreună.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cum poți face cumpărături la piață, în timpul pandemiei de coronavirus. Ce reguli au fost impuse. VIDEO... „Am îngropat pe cineva foarte drag”. Dani Oțil a avut un weekend dureros! Cum i-a stârnit admirația un preot, în timpul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x