Antena Căutare

Cum te machiezi dacă porți mască de protecție! Greșeala ce duce la apariția acneei

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a stat de vorbă cu make-up artistul Paulina Buldumea pentru a afla mai multe despre cum se pot machia femeile, în perioada în care trebuie să poarte mască de protecție, pentru a preveni infecția cu coronavirus.

Profesoara de make up a dezvăluit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani faptul că în perioada pandemiei, femeile care doresc să se machieze trebuie să acorde o atenție sporită pielii.

CUM TE MACHIEZI DACĂ PORȚI MASCĂ DE PROTECȚIE

Dermatologii nu recomandă folosirea fondului de ten pe sub mască, fiindcă purtarea acesteia duce la nașterea unui mediu umed, ce afectează porii și favorizează apariția acneei.

citește și: I-a lăsat mască pe toți! Cătălin Oprișan, truc de magie ce i-a derutat pe Răzvan și Dani: „Băi, lasă-mă, nu se poate”

Cum te machiezi dacă porți mască de protecție! Greșeala ce duce la apariția acneei

Paulina Buldumea (stânga) oferă sfaturi de make up

Paulina Buldumea (stânga) oferă sfaturi de make up

Paulina Buldumea recomandă să alegem un fond de ten ton pe ton și să acoperim doar pielea cu un strat extrem de fin, ce nu se poate vedea prea ușor, dar doar în porțiunea de piele ce nu este acoperită de masca de protecție.

citește și: Ema Uta, regina incontenstabilă a machiajului, are o vilă cu influențe americane

Rujul nu este recomandat în această perioadă, așa că atenția se poate îndrepta mai mult asupra ochilor și a sprâncenelor. Totuși, specialistul în make up recomandă să nu exagerăm cu machiajul, mai ales în perioada zilei!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre un machiaj ca la carte!

„Ca nuca-n perete”, jocul cu care faci show la orice petrecere! Dani Oțil de la Neatza e campion... Holograf, melodie pentru pandemie! Piesa „N-ai de ce să pleci” e senzație curată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x