Căutare Live

Damian Drăghici a făcut super show, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani” Video

Damian Drăghici, artistul care face parte din distribuția serialului „Sacrificiul”, ce a revenit la Antena 1 cu cel de-al doilea sezon, a făcut show, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Damian Drăghici a fost în platoul de la Neatza alături de logodnica lui Cristina Stroe, unde au vorbit despre concertul extraordinar "Mulțumesc!", care va avea loc în data de 31 martie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, ziua în care Damian împlinește 30 de ani de activitate.

"Concertul se numeste "Mulțumesc!", pentru toate cadourile pe care le-am primit în general în viață, adică sunt un recunoscător și mai ales pentru cel mai frumos cadou, pentru copil. Concertul va fi povestea întregului meu parcurs, din copilărie până aici. Concertul va avea loc pe 31 martie la Sala Palatului, de la ora 20.00 cu invitați speciali din România și din străinătate, oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul carierei mele. Este o trecere în revistă a vieții mele de la vârsta de 1 an de când am început să învăț muzică până în ziua de astăzi", a povestit Damian Drăghici.

De asemenea, Damian Drăghici a făcut un show senzațional alături Cristina Stroe, în platoul celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Artiștii au cântat un colaj muzical de excepție.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus.

Ups! Dani Oțil ar putea dormi în balcon în noaptea asta! Ce a spus despre fiica lui Nico: „E și tatuată!”. Video... Cât de romantic este Dani Oțil cu Gabriela! Cele mai frumoase declarații de dragoste! „Decât 100, mai bine una!”. Video...
Ultimele știri