Antena Căutare

Dan Bittman, prezentatorul „Antitalent”, test inedit de cultură muzicală la „Neatza cu Răzvan şi Dani”! „La asta m-ați cam încuiat”

Dan Bittman, prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, „Antitalent”, emisiune ce va avea premiera duminică, 20 octombrie 2019, a dezvăluit câteva secrete din culisele celui mai așteptat show românesc la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Invitatul a fost supus unui test de cultură muzicală inedit.

Dan Bittman, prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, „Antitalent”, emisiune ce va avea premiera duminică, 20 octombrie 2019, a dezvăluit câteva secrete din culisele celui mai așteptat show românesc la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Invitatul a fost supus unui test de cultură muzicală inedit.

„Este puțin diferit față de emisiunile cu care românii sunt obișnuiți. Este un fel de late night show, cu o echipă de actori foarte tineri, talentați și buni, care fac tot felul de scheciuri. Practic, facem bășcălie așa, de aproape toate emisiunile, dar în limitele bunului simț”, a spus Dan Bittman despre „Antitalent”.

Despre Andreea Marin, invitatul special al primei ediții „Antitalent”, Dan Bittman a spus că „este într-o vervă formidabilă”.

„Este aceeași Andreea Marin, este într-o vervă formidabilă. Arată excepțional, cântă excepțional, se mișcă excepțional. Ea va juca teatru, va fi un fel de mămică a unor tipi dubioși…”, a spus Dan Bittman.

„I-am dat un inel, să știi, dar l-a refuzat. Zice că are o relație cu cineva secret”, a glumit el.

Echipa „Neatza cu Răzvan și Dani” i-a dat și un test lui Dan Bittman. Dani Oțil, Răzvan Simion, Ramona Olaru și Amalia Ștefania au format o echipă și au concurat cu el.

„Avem cinci piese ce toate pot fi cântate cu nanana. Întâi vedem nanana-urile și ne dăm seama cam care ar putea fi linia melodică”, a explicat Răzvan Simion.

Dani Oțil a precizat că melodiile pe care trebuie să le ghicească, vând și variante de răspuns, conține „nanana”-uri, „yeah yeah yeah-uri” sau alte sunete.

„La asta m-ați cam încuiat”, a recunoscut Dani Oțil la una dintre întrebări. „Eu zic pas”, s-a arătat încurcată și Ramona Olaru la o altă întrebare.

Aflați cine s-a descurcat cel mai bine la această provocare din clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Trupa Holograf a interpretat la Neatza cu Răzvan şi Dani cel mai nou single al său - „Pierd înălţimea din ochii tăi".

„Antitalent”, cel mai nou show de umor marca Antena 1, are premiera duminică, pe 20 octombrie, de la 21:00. Dacă prezentatorul show-ului, Dan Bittman, va fi alături de invitatul special al primei ediții, Andreea Marin, trupa de actori de la Antitalent îi va duce pe telespectatori în punctul 0 al comediei cu o serie de sketch-uri și parodii foarte savuroase.

Printre acestea se numără scenete pline de haz și ironie, ce vor reface traseul concurenților la audițiile „X Factor”, drama cuplurilor la Bonfire-ul de la „Insula iubirii” și clișeele programelor de teleshopping. Acestea sunt doar o parte dintre numerele cu care actorii Antitalent vor stârni hohote de râs, iar elementul surpriză va consta în faptul că Andreea Marin se va alătura în diverse parodii, înfățișând diverse personaje.

Așa ceva NU există! Un poliţist a rupt mânerul portierei unei dubiţe pe care a oprit-o în trafic! Momentul a fost filmat... La mulţi ani, Claudia Pavel! Cum a fost surprinsă la primele ore ale zilei, la ea acasă, de echipa „Neatza cu Răzvan și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x