Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dani Oțil, remarcă cu dublu înțeles pentru Flavia: Mă simt ca în liceu. Trebuie să ne întâlnim să…

 

Dani Oțil a făcut o remarcă cu dublu înțeles pentru Flavia, spunându-i că trebuie să se întâlnească „să facă lecțiile împreună”.

„Mă simt ca în liceu, atunci când au plecat și părinții mei și ai unei colege. Acum trebuie să ne întâlnim să facem lecțiile împreună...”, a spus Dani Oțil.

„Îmi place! Adică astăzi mă vei medita. Sincer? Aveam un meditator. Avea 30 de ani mai mult. Un domn professor care m-a ajutat la matematică”, a spus Flavia.

Dani Oțil a vorbit și despre analfabetismul funcțional, de care a spus că suferă o jumătate din populația României.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI