Căutare Live

Dani, despre cel mai dubios sunet pe care l-a auzit în junglă: „Puma se afla la câțiva metri!” – Video

Dani Oțil a povestit, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, despre aventura pe care a trăit-o în junglă, precizând care i s-a părut cel mai dubios sunet de acolo.

Dani Oțil a povestit, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, despre aventura pe care a trăit-o în junglă, precizând care i s-a părut cel mai dubios sunet de acolo.

„Știi ce e mai rău decât să încerci să dormi într-o casă și să treacă pisicile pe burlan? Mai rău decât asta este să îți treacă maimuțele pe burlan. Mi s-a întâmplat în Jungla Amazoniană. E întuneric de pe la vreo 18.30, te pui la 21.00 în pat, te uiți în sus… Sigur că până la 2.00 sau 3.00 nu mai poți dormi, că începe și ploaia torențială. De departe, chiar dacă știi că e puma la câțiva metri… Între zgomotele pe care le auzi în jungă, după mine, cel mai dubios este zgomotul maimuțelor. Ele umblă noaptea, cred că ele caută să se împerecheze”, a povestit Dani.

El a povestit că a întâmpinat mai multe probleme în vacanță. Însă, după ce s-a întors din junglă, nimic nu a mai contat.

„După ce te întorci din jungă, se poate întâmpla să nu meargă jumătate dintre lucrurile din hotel, că tot nu te mai deranjează”, a mai spus Dani Oțil.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Elevi români din mediul rural, învățați cu tablete la școală. „Să interzicem tehnologia în școli este penibil”  - Video... Alexandra Predescu, campioană mondială la spadă, despre avantajele neștiute ale scrimei: „Mă ajută la nivel mental”...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Ultimele știri
x