Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Pantalonii lui Răzvan, motiv de glume pentru Dani: „Sunt OK, dar până la 13 ani” - Video

 

Pantalonii lui Răzvan Simion au fost motiv de glume pentru Dani Oțil, în ediția de marți a celui mai iubit matinal din România, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Sunt OK până la 13 ani”, a comentat Dani.

„Cum e Răzvan? E un tip fresh, veșnic la modă, știe să se pună în valoare. Da, dar va împlini 40 de ani anul viitor”, a continuat el.

Discuția a pornit de la faptul că artista Cardi B a fost premiată cu Grammy la categoria „Cel mai bun album rap”, pentru „Invasion of Privacy”. Ea a spus la microfon că, din cauza emoțiilor pe care le are, ar vrea să se apuce de fumat marijuana.

„Nu mai dăm exemple pe scenă, cum nu dăm exemple nici la televizor. Iată acest hal de pantaloni”, a spus Dani, arătând spre colegul său.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI