Căutare Live

Pantalonii lui Răzvan, motiv de glume pentru Dani: „Sunt OK, dar până la 13 ani” - Video

Pantalonii lui Răzvan Simion au fost motiv de glume pentru Dani Oțil, în ediția de marți a celui mai iubit matinal din România, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Pantalonii lui Răzvan Simion au fost motiv de glume pentru Dani Oțil, în ediția de marți a celui mai iubit matinal din România, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Sunt OK până la 13 ani”, a comentat Dani.

„Cum e Răzvan? E un tip fresh, veșnic la modă, știe să se pună în valoare. Da, dar va împlini 40 de ani anul viitor”, a continuat el.

Discuția a pornit de la faptul că artista Cardi B a fost premiată cu Grammy la categoria „Cel mai bun album rap”, pentru „Invasion of Privacy”. Ea a spus la microfon că, din cauza emoțiilor pe care le are, ar vrea să se apuce de fumat marijuana.

„Nu mai dăm exemple pe scenă, cum nu dăm exemple nici la televizor. Iată acest hal de pantaloni”, a spus Dani, arătând spre colegul său.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Atenție, se râde! Evenimentele în urma cărora „s-a schimbat istoria” în cei 11 ani de „Neatza”. Soarele a răsărit mai tâ... Elevi români din mediul rural, învățați cu tablete la școală. „Să interzicem tehnologia în școli este penibil”  - Video...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Ultimele știri
x