Antena Căutare

Dani Oțil a dezvăluit ce boală i-a marcat copilăria! „Mă uitam în ochii lui frate-miu și el efectiv a refuzat...”

Cu ocazia zilei de 8 Martie, matinalii nu au ratat ocazia de a povesti mai multe despre amintirile și despre copilăria lor! A fost și cazul lui Dani Oțil, care a dezvăluit ce boală are!

Cu ocazia zilei de 8 Martie, matinalii nu au ratat ocazia de a povesti mai multe despre amintirile și despre copilăria lor! A fost și cazul lui Dani Oțil, care a dezvăluit ce boală are!

Mai exact, simpaticul matinal a mărturisit că de mic a avut o bilă leneșă și asta i-a cauzat numeroase probleme care, culmea, apăreau doar în weekend și niciodată în timpul săptămânii, ca să poată chiuli și el de la cursuri.

Așa cum a dezvăluit, Dani va scrie o carte despre viața sa! Matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a povestit cum odată, bolnav fiind și aflat în imposibilitate de a mânca, tatăl său s-a dus și a făcut rost de două portocale, deși era pe vremea comunistă în care la piață găseai doar mere.

„Nu știu de unde le-a adus și cum a făcut, dar știu că le-am mâncat. Și mă uitam la ochii lui, care nu mai văzuse de mult timă. Dar fratele meu nu a vrut să ia nici măcar o feliuță, mi-a lăsat mie totul. Mă urmărește și acum imaginea asta...Dar nu vreau să discut mai multe fiindcă îmi dau lacrimile și eu sunt de fier!”, a mărturisit Dani în emisiune!

Lacrimi de emoție și un moment UNIC! Dani îi face o promisiune neașteptată mamei Flaviei! „Vă iau grija de pe capul dumn... Dani Oțil i-a făcut mamei sale cea mai frumoasă declarație de 8 Martie! ”Mamă, te pup și te iubesc! Mulțumesc că nu ne-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x