Antena Căutare

Dani Oțil i-a făcut mamei sale cea mai frumoasă declarație de 8 Martie! ”Mamă, te pup și te iubesc! Mulțumesc că nu ne-ai părăsit, deși îți făceai mereu bagajele”

Dorina Oțil, mama lui Dani, a intervenit telefonic la „Neatza” și a vorbit despre copilăria zbuciumată a acestuia!

Dorina Oțil, mama lui Dani, a intervenit telefonic la „Neatza” și a vorbit despre copilăria zbuciumată a acestuia!

Răzvan a fost cel care a întrebat despre copilăria colegului său, iar răspunsul a fost pe măsură:

-Ooo, măi Răzvane, păi eu trebuie să stau două săptămâni ca să pot povesti ce nenorociri a făcut el când era mic. El a fost mai rebel decât fratele său, a mărturisit mama lui Dani.

Așa am aflat că Dani în copilărie și-a spart capul de vreo nouă ori, a furat tractorul, își băga boabe de porumb în nas și câte și mai câte!

”Mamă, te pup și te iubesc. Nu ne spunem asta des, dar o simțim. Mulțumesc că nu ne-ai părăsit, chiar dacă ți-ai făcut bagajul și ai amenințat că ne părăsești, în glumă!”, a fost declarația de dragoste a lui Dani Oțil de la „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Dani Oțil a dezvăluit ce boală i-a marcat copilăria! „Mă uitam în ochii lui frate-miu și el efectiv a refuzat...”... Lacrimi și momente dureroase! Răzvan Simion, mesaj sfâșietor pentru mama lui! „La un moment dat eram amândoi copiii tăi....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x