Dani Oțil, cheltuieli neprevăzute! Gabriela este răspunzătoare! "Simt că urmează niște cumpărături" |Video

Iubita lui Dani Oțil a îmbrăcat rochia verii. Gabriela Prisăcariu a atras toate privirile când și-a făcut apariția. Ce remarci a făcut Dani, când a văzut-o.

Ellida Toma a prezentat în cadrul rubricii "Stil de Succes by Ellida Toma" o colecția vestimentară a două surori, Elena și Andreea Ioniță.

Colecția tinerelor a atras toate privirile, în emisiunea Neatza, unde Dani a întreținut discuția.

Dani, recunoaște că îți place! Iubita matinalului, mai sexy ca niciodată, în ie românească! Este total transparentă și lasă tot la vedere! |VIDEO

Printre manechinele care au defilat în platoul de la Neatza s-a numărat si Gabriela, iubita lui Dani. Ea l-a pus pe jar pe matinal, care o sorbea din priviri, văzând-o îmbrăcată într-o rochie vaporoasă de vara, roșie, lungă si largă, dar extrem de sexy.

Dar asta nu a fost tot, Gabriela a schimbat la un moment dat ținuta și a apărut într-o alta rochie, albastră de aceasta dată, în care strălucrea efectiv.

Dani Oțil, cheltuieli neprevăzute! Gabriela este răspunzătoare! "Simt că urmează niște cumpărături" |Video

Iubita lui Dani îl pune la cheltuieli pe matinal

Dar, se pare că aceasta rubrică, la care este prezentă de fiecare dată și iubita prezentatorului Dani, îi cam aduce cheltuieli în plus matinanului, care a ținut sa facă o remarcă și un mesaj subtil, pe care cu siguranță barbații l-au înțeles perfect.

Imagini fierbinți din vacanța Gabrielei Prisăcariu! Unde se relaxează iubita lui Dani Oțil! |FOTO

"Mulțumim fetelor pentru acest moment, pentru mine stânjenitor, pentru că simt că urmează niște cumpărături. Aceasta rubrica, din toamna, va anunț ca se va anula, dar m-a costat prea mult, și trebuie anulată,"a spus Dani.

Urmăriti mai multe, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ultimele știri