Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Dani, recunoaște că îți place! Iubita matinalului, mai sexy ca niciodată, în ie românească! Este total transparentă și lasă tot la vedere! |VIDEO

Iubita lui Dani Oțil este mai sexy ca niciodată într-o ie românească, total transparentă din care se vede tot. Gabriela Prisăcăriu a fost prezentă în platoul de la "Neatza", unde l-a pus pe jar pe Dani, care o sorbea din priviri.

Gabriela Prisacariu

Întrucât, miercuri s-a sărbătorit Ziua Universală a iei, la rubrica de stil cu Ellida Toma au fost aduse în platoul Neatza o colecție dintre cele mai frumoase ii românești. Creațiile aparțin designerul Anda Mănescu, care organizează ateliere pentru a învăța copiii tainele broderiei.

În emisiunea de joi, de la Neatza, ne-a arătat o colecție impresionantă de ii românești, toate lucrate manual.

Dani Oțil și-a șocat fanii! Are palmele pline de răni și bășici! Ce a pățit prezentatorul de la Neatza!

Printre manechinele prezente, care au defilat în platoul de la Neatza , pentru a ne prezenta minunățiile designerului, s-a numărat și Gabriela Prisacariu, frumoasa și sexy iubita lui Dani Oțil.

Noua pasiune a lui Dani Oțil! Cum își umple vedeta timpul liber. Imagini care te vor sensibiliza! |FOTO

Vizibil emoționat la apariția frumoasei Gabriela, Dani s-a blocat și fâstâcit, deși, nu-și putea lua ochii de la superba sa parteneră, care a îmbrăcat o ie transparentă în care se vedea toată frumusețea purtătoarei. Dani a încercat să-și găsească cuvintele, deși, cam greu, în timp ce o sorbea din priviri pe iubita lui.

"Ia este bună și la foarte mare căldură, te protejează și de soare, și contrar aparențelor, în afară de asta, care e total transparentă și este total nepotrivită unei emisiuni de dimineață, ia ține de răcoare, spunea Dani în timp ce Gabriela defila în platou.

Mai frumoasă de atât nu se poate! Iubita lui Dani, perfecțiunea întruchipată! Ce mesaje primesc cei doi îndrăgostiți de la admiratori| FOTO

Gabriela a îmbrăcat o ie albă, transparentă, care scotea în evidență sânii frumoasei purtătoare, dar lăsa la vedere și umărul gol, ceea ce o făcea extrem de sexy. Imaginea pe care o avea în față, l-a "topit" pe prezentator, care a avut o reacție fenomenală.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro