Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dani Oțil a povestit TOTUL despre șoarecele din casa lui! „A mâncat toate pastilele și a prins curaj”

 

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a dezvăluit lucruri de-a dreptul incredibile despre șoarecele din casa lui!

Indiferent ce metode a folosit, matinalul nu a putut să scape de noul coleg de locuință, așa că cei doi pare să fi căzut la pace și să fi acceptat să trăiască împreună.

Așa am aflat că șoarecele nu e fanul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, că mănâncă adesea toate pastilele din casa lui Oțil și uneori chiar mai face și scandal!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe despre șoarecele lui Dani Oțil!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI