Antena Căutare

Dani Oțil, despre muzica pe care o asculta în tinerețe: "Pe vremea noastră, dacă aveai o casetă și o dădeai la schimb pe ceva, puteai obține multe foloase"

Neatza a poposit în casă nouă, căci 2018 e an "rotund", iar băieții împlinesc zece ani, la Antena 1! Nu mai e rost să vă spunem că s-a dat startul distracției încă de când s-a pășit în noul studio.

Neatza a poposit în casă nouă, căci 2018 e an "rotund", iar băieții împlinesc zece ani, la Antena 1! Nu mai e rost să vă spunem că s-a dat startul distracției încă de când s-a pășit în noul studio.

Azi, băieții s-au pus pe povestit din tinerețile lor. De exemplu, știm că pe vremuri, Răzvan și Dani ascultau muzică pe casete si discuri de vinyl.

Cei doi prezentatori își aduc aminte cu plăcere de acele vremuri când nu exista atât de multă tehnologie. Și o spun în stilul lor propriu, inconfundabil și cum altfel decât cu mult, mult umor?!

Nu există IRIS fără Cristi Minculescu! Fanii din toată țara își vor vedea, din nou, idolii pe scenă: "Instanța a ho... Horoscop hologramă, la Neatza! Armonie pe plan relațional pentru o ZODIE: Persoana iubită înseamnă totul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x