Căutare Live

Surpriză mare! Dani Oțil este pregătit să devină tată: "Am mai vrut și în 2008. Eram gata-gata, ce să mai? Făcusem și analizele.. "

Dani Oțil face o dezvăluire neașteptată. ”În acest an am vrut să fac un copil. Am mai vrut și în 2008”, a spus acesta la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani are gânduri mari! Vrea un copilaș care să-i semne. Se pare că matinalul și-a mai dorit această minune și acum 12 ani, dar a venit criza! De fiecare dată când vrea copil vine o calamitate!

"Am vrut să fac un copil anul acesta, dar uitați-vă ce e la televizor! Nu poți! Am mai vrut și în 2008, dar a venit criza! Eram gata-gata, ce să mai? Făcusem și analizele.. ", spune Dani pus pe gânduri.

"Concluzia e că de fiecare dată când vrei tu să faci un copil vine o calamitate de aia. Te rog eu nu te mai gândi! Lasă așa că, uite, ce pățim!", îl sfătuiește Răzvan!

"Și doar zicea tata să-mi pun ceva deoparte că nu se știe niciodată! Bine, puteam să am banii de nuntă puși deoparte, dar i-am dat pe inel și acum mâncăm inel. O să mergem și o să amanetăm inelul și o să luăm pateu", mai spune Dani.

Alertă la spitalul MAI din București! Toți medici aflați în spital sunt suspecţi de infectare cu coronavirus! Jandarmii... La Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Oprișan prezintă maimuțele cerșetoare și polițiștii indieni de la divizia de ursări...
Ultimele știri
x