Ce nu se vede la televizor! Cum își încep diminețile Răzvan și Dani! "Este povestea vieții mele, în fiecare dimineață, ca să înțelegeți ce înseamnă discriminarea!" | Video

Dani Otil și-a început ziua de muncă cu stângul, mai exact pe stânga, unde a fost sfătuit să-și parcheze autoturismul, într-un loc cu noroi. Pe de cealaltă parte, Răzvan a prins locul din față, iar intrarea și-a făcut-o pe covorul roșu.

Matinalul nostru, Dani și-a început ziua de muncă cu stângul, mai exact pe partea stângă, unde prezentatorul de la Neatza a fost sfătuit să parcheze.

Dani Oțil, revoltat la maximum! Matinalul dă de pământ cu "divele"! "Mănânci în continuare fasole bătută, de la mă-ta! Am un singur mesaj: Du-te la muncă! | Video

Ajuns dis de dimineață în parcarea de la locul de muncă, Dani Oțil a avut parte de oameni "binevoitorii" care l-au ghidat să-și parcheze mașina pe un loc liber.

LIber, liber, dar nu tocmai pe placul matinalului, care a dat, totuși dovadă de ascultare, ghidului din parcare și s-a conformat imediat fără nicio obiecție.

Toată lumea știe că parcajele în capitală sunt o problemă, chiar și în locurile destinate instiutuțiilor, unde îți parchezi masina pe principiul, "primul venit, primul servit".

Așa se face că și Dănuț s-a confruntat cu această problemă, și după cum spune el o face în fiecare zi.

Dani Oțil, realizare incredibilă! Matinalul a bifat o reușită de excepție! "Nu speram la așa ceva!" | VIDEO

Cum au fost întâmpinați Răzvan și Dani, la locul de muncă

Ajuns la locul de muncă, unde se prezintă de doisprezece ani de zile, cu multă conștiinciozitate, și azi, Dani a venit pentru a ne face diminețile mai frumoase și mai vesele, doar că pentru matinalul nostru, se pare că ziua nu a început tocmai cum și-ar fi dorit.

Răzvan, colegul și bunul prieten al matinalului a ajuns mai devreme astăzi la muncă, și a ocupat locul din față. Ba mai mult, a fost poftit pe covorul roșu la intrarea în clăđire, întâmpinat cu flori de lavandă și așteptat cu cafeaua afurindă, dar si cu umbrela deschisă, pentru a nu fi udat de picurii cernuți ușor.

Gabriela Prisacariu a atins bronzul perfect! Cum arată iubita lui Dani într-un costum de baie minuscul, care-i scoate în evidentă atuurile! |FOTO

De cealată parte, Dănuț a fost mai puțin norocos, autoturismul lui fiind parcat pe locul plin cu noroi și bălți, iar la ieșirea din mașină a fost atenționat să evite covorul roșu ca să nu-l murdărească.

Citește și
lidia-buble-cuza-emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
mihai-petre-adriana-tramdafir-maria-speranța
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
Americanul Stevo Joslin
Americanul Stevo Joslin merge în finala iUmor, sezonul 11
Americanul Stevo Joslin merge în finala iUmor, sezonul 11
Mai multe articole

"Este povestea vieții mele, în fiecare dimineață, la Neatza, ca să înțelegeți, ce înseamnă discriminarea, ce înseamnă viața grea a unora, pe spatele altora. Priviți imaginile, că poate spuneți că sunt subiectiv. Iată cum arată fiecare dimineață din viața mea", a spus Dani Oțil.

Dani Oțil, sacrificii în numele iubirii! Ce face prezentatorul pentru frumoasa Gabriela! "E un băiat chinuit" | Foto

Urmăriți cum își încep zilnic ziua matinalii de la Neatza si cum este Dani discriminat de colegi, în timp ce Răzvan este tratat precum un superstar.

Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Neazta cu Răzvan și Dani si va amuzați de peripețiile simpaticilor prezentatori Răzvan si Dani.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Ultimele știri