Antena Căutare

Dani Oțil, uimit de condiția fizică a lui Carla's Dreams: ”Mi-a zis că românii nu ştiu să bea. A făcut flotări în gâtul sticlei, lucru aproape imposibil"

Dani Oțil povestește la Neatza una dintre întâlnirile cu Carla's Dreams, îndrăgitul jurat de la "X Factor"

Dani Oțil povestește la Neatza una dintre întâlnirile cu Carla's Dreams, îndrăgitul jurat de la "X Factor"

"Eu cu solistul de la Carla's Dreams nu mai particip la evenimente. Când o să urce el pe scenă, eu o să plec deoarece ultima oară când ne-am întâlnit, în Timişoara, din motive de machiaj m-a obligat să beau un pahar cu el. A găsit el un loc unde a parcat maşina, aşa că am stat două ore la băut între gardul câinelui, duba lor şi un coteţ, ca apoi să îmi spună că noi românii nu ştim să bem. “Trebuie să bei şi să faci mişcare. Ştii să faci flotări în sticlă?”. Nu ştiu dacă ştiţi, dar el pe sub hanoracul ăla are pătratele. Am rămas uimit când am văzut că a făcut zece flotări în gâtul sticlei, este aproape imposibil”, a povestit Dani.

Unde poţi avea trei zile de poveste în această toamnă. Destinaţiile din Europa pentru un city break de vis... Flavia, speriată de luna plină de pe 20 septembrie: ”Eu doar vă pun în gardă!”. Dani: "Eşti ca mama care veşnic str...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x