Antena Căutare

„Am îngropat pe cineva foarte drag”. Dani Oțil a avut un weekend dureros! Cum i-a stârnit admirația un preot, în timpul pandemiei de coronavirus - VIDEO

Dani Oțil a povestit, luni, că a avut parte de un weekend dureros, în care a participat la înmormântarea unei persoane dragi. Un preot a reușit să îi stârnească admirația.

„E o treabă aproape personală, dar am s-o spun. Avem și normalitate în țară și oameni cu care ne putem mândri. Noi am îngropat în weekend pe cineva foarte drag. Și, deși încă nu se ajunsese la măsurile din weekendul acesta, încă de miercuri, preotul le-a explicat celor din familie cum ar trebui să se procedeze.

A luat niște măsuri ce la noi la țară întreceau cam mult treaba cu bunul simț. Sunt convins că unele băbuțe au zis: «dar de ce?». Preotul, cu toate astea, nu s-a lăsat înduplecat și a făcut slujbe singur – doar el și cu decedatul.

Până la biserică și cimitir nu s-a circulat deloc în alai, cum e la noi – ne oprim în fiecare intersecție, se aruncă cu bănuți – a eliminat treaba asta. S-a mers numai cu mașinile. A fost interzisă pomana. S-au împărțit caserole de la catering”, a povestit Dani Oțil.

Prezentatorul a mai explicat că înmormântarea s-a desfășurat în așa fel încât fiecare persoană să intre în contact doar cu cei cu care au sosit la eveniment.

„A fost în așa fel încât fiecare să nu fie decât cu cei cu care a venit de acasă – în aceeași mașină. S-a stat doar în curte, la distanță mare, deci «Jos pălăria!» pentru un preot care a înțeles, chiar la țară, că o astfel de întâlnire ar putea fi un focar de infecție oriunde s-ar întâmpla treaba asta”, a mai spus Dani Oțil.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Citește și:

Medic primar boli infecțioase, avertisment înfiorător pentru tinerii din România! „NU sunteți invincibili! Noul coronavirus vă poate ucide, în aceste condiții” – VIDEO

Medicii de familie, avertisment pentru pacienți, în timpul pandemiei de coronavirus: „Trebuie să știe și să respecte asta!” – VIDEO​

Cum se antrenează Marian Drăgulescu acasă, în izolare, pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo! „Pandemia de coronavirus ne... Medic primar boli infecțioase, avertisment înfiorător pentru tinerii din România! „NU sunteți invincibili! Noul coronavi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x