Antena Căutare

Medic primar boli infecțioase, avertisment înfiorător pentru tinerii din România! „NU sunteți invincibili! Noul coronavirus vă poate ucide, în aceste condiții” – VIDEO

Un medic primar specializat în boli infecțioase a făcut un avertisment înfiorător, luni, pentru tinerii din România, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Nu spune nimeni că ar trebui să intrăm în panică. Totuși, mesajul ar trebui să fie mai clar: Nu e un moment când trebuie să ne relaxăm. În momentul acesta este o transmitere intracomunitară și aici lucrurile se schimbă. De asta vorbim de izolare, care trebuie să fie strictă, pentru că într-adevăr, vecinul nostru sau cel care e lângă, s-ar putea ca în viitorul apropiat să intre și el ca suspiciune.

Deci nu trebuie să gândim altfel decât cu calm, dar lucrurile trebuie să fie mult mai stricte în acest moment! Chiar dacă cei mai mulți pacienți cu COVID-19 din România sunt tineri, chiar dacă sunt încă puține forme severe, aceste lucruri nu neaparat că se pot schimba, dar în măsura în care va crește numărul de îmbolnăviri, se vor selecta și cazuri severe”, a explicat doctorul Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase.

Medicul a dăugat: „Tinerii nu sunt invincibili! Ei reprezintă o sursă pentru cei care sunt în vârstă sau pentru cei are au boli cronice. În plus, ei, la rândul lor, ar putea avea boli cronice. Până la urmă, problemele cardiovasculare, diabetul, bolile respiratorii, oncologice, sunt și la cei tineri.

În plus, există în lume și forme fulminante. Adică, tânărul trebuie să respecte în același fel, aceleași măsuri. Este o perioadă de două-trei săptămâni, cel puțin, grea pentru noi toți”.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Am îngropat pe cineva foarte drag”. Dani Oțil a avut un weekend dureros! Cum i-a stârnit admirația un preot, în timpul ... „Viața e frumoasă și când stăm acasă!”. Gașca Zurli a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să îți însenineze săptămâna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x