Antena Căutare

Dani și micii, înainte de proba costumului de baie: "Ce sunt eu? Îmi bat joc de corpul ăsta, această biserică în care se întâmplă lucruri"

Începutul verii vine cu mult efort pentru unii dintre noi care, nemulţumiţi de forma fizică, ar trebui să mai reducă porţia de mici, de la celebrele grătare româneşti. Iar Dani ştie cel mai bine cum stă treaba, în prag de vacanţă.

Începutul verii vine cu mult efort pentru unii dintre noi care, nemulţumiţi de forma fizică, ar trebui să mai reducă porţia de mici, de la celebrele grătare româneşti. Iar Dani ştie cel mai bine cum stă treaba, în prag de vacanţă.

"Oficial, toţi cei care la grătare ne îmbuibăm, încă din weekendul ăsta, am văzut în zona mea de prieteni ceva de genul: "Băi, trei mici şi gata. E iunie tată. Fără pâine. Vreţi desert? Nooo! Ce sunt eu? Îmi bat joc de corpul ăsta, această biserică în care se întâmplă lucuri? Nooo! Fără desert!", povesteşte simpaticul matinal de la Neatza.

Horia Brenciu, LIVE în platoul de la Neatza. Energicul jurat de la X Factor, vinovat pentru buna dispoziție a tuturor... Horia Brenciu, accident cu scuterul în vacanţă: "Uitasem şi limba engleză, după căzătură"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x