Antena Căutare

Dani și Mihaela Rădulescu se vor revedea, la „Neatza”! Ce plan „diabolic” are prezentatorul. „Să nu mă faceți de râs”

În zi de sărbătoare, Dani și Mihaela Rădulescu se vor revedea după foarte mult timp, în ediția de joi a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, când Antena 1 va aniversa 25 de ani.

În zi de sărbătoare, Dani și Mihaela Rădulescu se vor revedea după foarte mult timp, în ediția de joi a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, când Antena 1 va aniversa 25 de ani.

Prezentatorul este extrem de entuziasmat de revedere și are un plan „diabolic” pentru ediția de joi a emisiunii.

„O tratăm cu răceală”, a glumit Răzvan Simion.

„Mihaela a stat atâția ani în televiziune, s-a săturat să tot vină ăștia să o perie, să îi spună ce deșteaptă e… Nu, noi vreau să mergem pe altă parte. Lucsandra, vii cu ceilalți bezmetici și vă îmbrăcați în ăștia din `Casa de Papel`, mă trageți deoparte, să vadă și Mihaela, și scoateți planul Băncii Naționale și ziceți: `Rămâne cum am stabilit, sâmbătă, când e banca închisă, intrăm peste ei`”, a spus Dani.

„Să nu mă faceți de râs în fața ei, să par prostul clasei", a mai spus el.

„Va fi o zi delicată, zic eu”, a mai precizat Dani.

Prezentatorii și-au pus și problema ținutelor pe care le vor purta mâine. „Facem pariu că dacă mă îmbrac și în LED-uri, tot nu mă văd?”, a întrebat, retoric, Răzvan.

„Nu mă mai îmbujorează nimic la vârsta asta. Vreau să păstrăm linia normal. O să fim sincer unii cu alții, vom folosi cuvinte tari, poate ne jucăm 5 secunde, poate ne jucăm 7 ani jumate, nu știu exact ce joc ne iese. Eu pierd tot timpul, la fiecare 7 ani și ceva, pierd”, a mai spus Dani, în timp ce colegul lui s-a ascuns în platou.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Să vezi și să nu crezi! „Mașina care merge pe apă” a fost inventată de un român - VIDEO... Dans contemporan de excepție la „Neatza”! Campioana Alina Radu a făcut spectacol - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x