Antena Căutare

De ce dieta personalizată este cea mai sigură metodă de a slăbi

Indiferent câte diete încercăm să ținem de-a lungul timpului, fără un consult la nutriționist rezultatele nu pot fi de lungă durată, dacă dietele nu sunt ținute corect. Iar pentru aceasta trebuie să înțelegem de ce dieta personalizată este cea mai sigură metodă de a slăbi.

De ce dieta personalizată este cea mai sigură metodă de a slăbi
Despre dieta personalizată cu medicul nutriționist Vera Drăghia

În direct dintr-un cabinet de nutriție, Floriana Iacob, reporterul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Vera Draghia, medic nutriționist, ne dau explicații despre cum poate deveni dieta personalizată noul nostru mod de viață și de ce dieta personalizată este cea mai sigură metodă de a slăbi.

În 2006, a fost implementat în România pentru prima dată conceptul de dietă personalizată, care implică tot ce ține de acea persoană, de la vârstă, sez, fișă medicală și, cel mai important, un set complet de analize.

Dieta personalizată înseamnă un stil de viață echilibrat, care anulează frustrările, restricțiile exagerate sau înfometările și ne oferă un mod de viață sănătos.

Citește și: Dieta de toamnă cu legume de sezon și beneficiile ei asupra organismului

În timpul dietei personalizate se poate mânca absolut orice, însă medicul nutriționist va recomanda cum, cât și când.

De reținut că a mânca orice în dieta personalizată nu înseamnă a mânca oricând, oricum și oricât!

Rolul nutriționistul este să ne învețe cum să echilibrăm mesele în funcție de calorii și de sortimentele alimentare: dulce, sărat, etc.

Pe lângă alimentația sănătoasă, mai trebuie să ținem cont și de mișcarea zilnică, pentru că o dietă corectă nu înseamnă numai mese regulate și corect porționate, ci se vor îmbina cu mișcarea zilnică.

Pentru a afla mai multe detalii de ce este considerată dieta personalizată cea mai sigură metodă de slăbit, accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani.

Cum vor putea fi prăznuiți Arhanghelii Mihail și Gavriil pe timp de pandemie. Care sunt regulile impuse pentru oficierea... Vlăduț ne învață cum putem prepara un trio desert de ciocolată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x