Live acumAsia Express - Drumul elefantului
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Demonstrație spectaculoasă de kickboxing, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani

Alex Filip, fostul concurent de la Ultimul Trib, a venit la Neatza cu elevii săi pentru o demonstraţie spectaculoasă de kickboxing.

Alex Filip, fostul concurent de la Ultimul Trib, a venit la Neatza cu elevii săi pentru o demonstraţie spectaculoasă de kickboxing.

Alex are elevi cu vârste cuprinse între șase și 14 ani.

Antrenamentul de pe plajă diferă cu cel din sală, cel de pe plajă fiind mult mai greu din cauza nisipului, însă este mai frumos pentru că se petrece în aer liber.

Majoritatea copiilor din ziua de azi își petrec timpul pe telefon, în casă, iar un sport precum kickboxing-ul le oferă o altă alterntivă de petrecere a timpului liber.

Alex Filip este fericit că a reușit să atragă copiii către sport și speră că vor fi din ce în ce mai mulți.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro