Antena Căutare

50 de ani de la primul pas pe Lună! Roca selenară primită de Ceaușescu de la Nixon, în continuare dispărută!

Pe 20 iulie 1969 s-a produs aselenizarea și astfel, astronautul Neil Amstrong, a devenit primul om care a pășit pe Lună. Nicolae Ceaușescu s-a numarat printre cei 135 de șefi de stat care a primit în dar de la presedintele SUA, Richard Nixon, o piatra colectata de pe Luna în cadrul misiunilor Apollo.

Pe 20 iulie 1969 s-a produs aselenizarea și astfel, astronautul Neil Amstrong, a devenit primul om care a pășit pe Lună.

Nicolae Ceaușescu s-a numarat printre cei 135 de șefi de stat care a primit în dar de la presedintele SUA, Richard Nixon, o piatra colectata de pe Luna în cadrul misiunilor Apollo.

Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, a prezentat pe scurt la Neatza cu Răzvan și Dani povestea aselenizării. Acesta a precizat că Români a primit două pietre de pe lună, una primită de Nicolae Ceaușescu și care acum zace în muzerul de Istorie din România, care este închis, și a doua care a fost furata și vânduta în Olanda.

Bloggerii Andrei și Roxana Ciuchilan oferă câteva sfaturi părinților care își doresc vacanțe liniștite alături de micuți... Demonstrație spectaculoasă de kickboxing, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x