Dezvăluirea momentului! Adda și Cătălin, pregătiți să participe iar la Asia Express! Care este motivul

Una dintre cele mai surprinzătoare echipe din sezonul 3 al emisiunii Asia Express a fost cea formată din Adda și Cătălin! Cei doi au făcut dezvăluiri incredibile la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Prin intermediul unui apel video, cel mai controversat cuplu de la Asia Express a dezvăluit la Neatza cu Răzvan și Dani cum arată viața în izolare.

Adda a lansat o piesă nouă numită „Prieteni buni”, pe care fanii o pot asculta pe albumul „Artă, viață și iubire”. Melodia a adunat mai bine de o sută de mii de vizualizări în doar o săptămână, lucru ce arată că fanii au fost mai mult decât încântați de piesă.

ADDA ȘI CĂTĂLIN, DEZVĂLUIRI DESPRE ASIA EXPRESS

Chiar dacă nu a învățat nici până azi să meargă pe bicicletă, un lucru oarecum impus după misiunea de la Asia Express în care a fost nevoită să înfrunte teama de roți, artista folosește timpul petrecut în izolare pentru a se ocupa mai mult de familie, dar mai ales de cariera sa muzicală!

citește și: Se despart sau rămân împreună? Adda și Cătălin, dezvăluirea momentului după ce au părăsit Asia Express: „M-am schimbat”

Dezvăluirea momentului! Adda și Cătălin, pregătiți să participe iar la Asia Express! Care este motivul

Adda și Cătălin, în sezonul 3 Asia Express

Adda și Cătălin, în sezonul 3 Asia Express

După ridicarea restricțiilor, Cătălin și-a propus să își învețe soția să bifeze și acest aspect!

Cei doi au făcut mai multe dezvăluiri și despre aventura lor din sezonul 3 Asia Express, dar și despre cum au recuperat kilogramele pierdut în Filipine și Taiwan:

„Chiar am zis că ar trebui să punem mâna să mai mergem o dată în Asia Express să mai slăbim! Am plecat cu 90, m-am întors cu 80 și acum am pus iar 5-6 kilograme”, a dezvăluit Cătălin.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre Adda și Cătălin!

Ultimele știri