Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

După succesul cu bachata, Dani se lasă de televiziune și se apucă de dans! A luat prima lecție de tango: "Acasă mă mai antrenez cu mobila"

 

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a prezentat, în direct, care sunt mișcările de bază la tango.

Așa se face că după succesul nebun pe care l-a avut cu bachata, aia de a cucerit toată omenirea românească, alături de Flavia, Dani revine în tainele dansului și, de data aceasta, o face pe... tango.

Un tango care îi pune ceva probleme, însă mișcările de bază, priviți-i mișcările. Cică acasă, când exersează, se ajută de piese de mobilier. În platou a luat-o pe Flavia în primire! 

Et voilaaaa! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe