Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Pe banii mei, tu ai succes la femei! Dani e magicianul petalelor, Răzvan e zgârcitul: "Iar vor scrie ziarele că te duci la magazin cu plasa de acasă!"

 

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", au povestit cine a cumparat florile de 8 Martie.

Așa se face că Dani a "decarcat", a sărit cu banii de flori, în timp ce Răzvan s-a bucurat de toate aprecierile fetelor și, mai ales, de "kisses & hugs".

De aici, o întreagă polologhie legată de datornicul Răzvan: "Ai să-mi dai un milion, Răzvane. Că tu pe banii mei ai succes la femei". 

S-a lăsat cu replici, dar și cu povești de auzit. Pregătiți de o nouă porție de râs? Căci cum povestesc ei, n-o face nimeni. Dani, ai cuvântul! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE