Antena Căutare

Pe banii mei, tu ai succes la femei! Dani e magicianul petalelor, Răzvan e zgârcitul: "Iar vor scrie ziarele că te duci la magazin cu plasa de acasă!"

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", au povestit cine a cumparat florile de 8 Martie.

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", au povestit cine a cumparat florile de 8 Martie.

Așa se face că Dani a "decarcat", a sărit cu banii de flori, în timp ce Răzvan s-a bucurat de toate aprecierile fetelor și, mai ales, de "kisses & hugs".

De aici, o întreagă polologhie legată de datornicul Răzvan: "Ai să-mi dai un milion, Răzvane. Că tu pe banii mei ai succes la femei".

S-a lăsat cu replici, dar și cu povești de auzit. Pregătiți de o nouă porție de râs? Căci cum povestesc ei, n-o face nimeni. Dani, ai cuvântul!

Vedetă în "Băieți de Oraș", partener al lui Roby Roberto, "frateMELEU"! Aki, câinele care i-a distru... Gata, s-a aflat! Ce muzică ascultă Oțil în mașină si acasă? Dani: "Ea e cea ce mă ațâță, țâță!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x