Antena Căutare

Pe banii mei, tu ai succes la femei! Dani e magicianul petalelor, Răzvan e zgârcitul: "Iar vor scrie ziarele că te duci la magazin cu plasa de acasă!"

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", au povestit cine a cumparat florile de 8 Martie.

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", au povestit cine a cumparat florile de 8 Martie.

Așa se face că Dani a "decarcat", a sărit cu banii de flori, în timp ce Răzvan s-a bucurat de toate aprecierile fetelor și, mai ales, de "kisses & hugs".

De aici, o întreagă polologhie legată de datornicul Răzvan: "Ai să-mi dai un milion, Răzvane. Că tu pe banii mei ai succes la femei".

S-a lăsat cu replici, dar și cu povești de auzit. Pregătiți de o nouă porție de râs? Căci cum povestesc ei, n-o face nimeni. Dani, ai cuvântul!

Vedetă în "Băieți de Oraș", partener al lui Roby Roberto, "frateMELEU"! Aki, câinele care i-a distru... Gata, s-a aflat! Ce muzică ascultă Oțil în mașină si acasă? Dani: "Ea e cea ce mă ațâță, țâță!"...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x