Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

E frumoasă, e sexy, dar sigur e...de pe altă planetă! Ce face această femeie la fitness

Cătălin Oprişan e un adevărat maestru în materie de clipuri video virale ce merită văzute, doar că de data aceasta chiar i-a lăsat mască pe toți!

Cătălin Oprişan e un adevărat maestru în materie de clipuri video virale ce merită văzute, doar că de data aceasta chiar i-a lăsat mască pe toți!

Nu este vorba despre vreun Dorel simpatic care face asfaltarea folosind cuie sau despre vreun papagal cu abilități ieșite din comun.

De data aceasta, clipul video arată o antrenoare de fitness și abilitățile sale șocante de a sări...la infinit!

Vă dați seama ce antrenament ați putea face cu un astfel de antrenor de sport, care dă senzația că are puteri supranaturale?

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi întregul spectacol!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro