Antena Căutare

Ediţiile speciale de Paşte Super Neatza cu Răzvan şi Dani, lider de audienţă

De Sãrbãtoare, românii şi-au început dimineţile alături de matinalul de la Antena 1. Ediţiile speciale Super Neatza cu Răzvan şi Dani din prima şi din a doua zi de Paşte s-au impus ca lider de audienţă.

Echipa de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, de Paște Galerie
Echipa de la Super Neatza cu Răzvan și Dani i-a încântat pe fani cu ediții speciale de Paște, care s-au bucurat de un real succes | Antena 1

Astfel, în prima zi de Paşte, telespectatorii au petrecut ziua de Sărbătoare alături de familia Super Neatza. Conform Kantar Media, în intervalul 10:00 -12:59, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani și a obținut, în medie, 2.5 puncte de rating şi 17.6% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV cu 1.5 puncte de rating şi 11% cota de piată.

Şi în a doua zi de Paşte, românii au dat startul distracţiei alături de matinalul de la Antena 1. Ediţia specială de Sărbătoare în care Răzvan, Oprişan şi Nicolai Tand i-au avut musafiri în ograda lor de la ţară pe orăşenii Dani, Ramona, Bianca şi Ristei s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Citește și: Adriana Antoni cântă piesa Dale, Dale, Dale, la Neatza cu Răzvan și Dani

Ediţiile speciale de Paşte Super Neatza cu Răzvan şi Dani au fost urmărite de fani

Conform Kantar Media, în intervalul 08:00 – 12:00, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, în medie, 2.5 puncte de rating şi 19.7% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV cu 2.1 puncte de rating şi 16.5% cota de piată. Şi în mediul urban, Super Neatza cu Răzvan şi Dani a fost prima opţiune a telespectatorilor, obţinând un rating mediu de 3.4 puncte şi 17.9% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã şi de aceastã datã tot de Pro TV, cu 2.1 puncte de rating şi 11.1% cota de piaţã. Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii ţãri, cei mai mulţi telespectatori alegând sã urmãreascã matinalul de la Antena 1, care a înregistrat 3.7 puncte de rating şi 18% cota de piaţã, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv a înregistrat 2.3 puncte de rating şi 11.2% cota de piaţã.

Citește și: Cu cine a plecat Ramona Olaru în vacanță, după ce s-au făcut speculații despre relația ei. Imagini din aeroport

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x