Antena Căutare

Fetița-fenomen de la Next Star, Elena Hasna, s-a făcut mare! ”Sunt în clasa a X-a, dar am emoții de acum pentru BAC și admiterea la facultate”

Elena Hasna, câştigătoarea finalei de popularitate "Next Star", a venit la Neatza și a vorbit despre proiectele sale pentru 2018.

Elena Hasna, câştigătoarea finalei de popularitate "Next Star", a venit la Neatza și a vorbit despre proiectele sale pentru 2018.

Elena Hasna , fetiţa - minune de la „Next Star”, a lansat o nouă melodie ”Revival”! Nu degeaba a fost numită Celine Dion de România. E posibil să ne reprezinte la Eurovision!

”Sunt în clasa a X-a, dar am emoții de acum pentru BAC și admiterea la facultate”, a dezvăluit matinalilor frumoasa Elena, cea care ne-ar putea reprezenta la Eurosvision 2018.

La doar 16 ani, Elena Hasna a câştigat peste 50 de premii naţionale şi internaţionale. Elevă la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, tânăra şi-a făcut timp şi pentru carieră, având concerte în ţară, dar şi în străinătate.

Elena Hasna a acordat şi un scurt interviu publicaţiei Planeteurovision, în care a mărturisit că se uita de mic copil la acest concurs, cu gândul că într-o zi va fi pe scena Eurovision. „Am fost întotdeauna pasionată de muzică şi am visat mereu că sunt pe scena Eurovision. Sper să-mi reprezint ţara la concursul Eurovision, astfel încât visul meu să devină realitate”, a spus adolescenta.

Întoarsă din Asia, frumoasa Raluka are o dilemă muzicală ”Cine sunt eu”. Nu-i așa că e piesa voastră preferată?!... Deliciu de iarnă cu doar câteva ingrediente! Cum pregătim pizza "Gerului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x