Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Fetița-fenomen de la Next Star, Elena Hasna, s-a făcut mare! ”Sunt în clasa a X-a, dar am emoții de acum pentru BAC și admiterea la facultate”

 

Elena Hasna, câştigătoarea finalei de popularitate "Next Star", a venit la Neatza și a vorbit despre proiectele sale pentru 2018.

Elena Hasna , fetiţa - minune de la „Next Star”, a lansat o nouă melodie ”Revival”! Nu degeaba a fost numită Celine Dion de România. E posibil să ne reprezinte la Eurovision!

”Sunt în clasa a X-a, dar am emoții de acum pentru BAC și admiterea la facultate”, a dezvăluit matinalilor frumoasa Elena, cea care ne-ar putea reprezenta la Eurosvision 2018.

La doar 16 ani, Elena Hasna a câştigat peste 50 de premii naţionale şi internaţionale. Elevă la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, tânăra şi-a făcut timp şi pentru carieră, având concerte în ţară, dar şi în străinătate.

Elena Hasna a acordat şi un scurt interviu publicaţiei Planeteurovision, în care a mărturisit că se uita de mic copil la acest concurs, cu gândul că într-o zi va fi pe scena Eurovision. „Am fost întotdeauna pasionată de muzică şi am visat mereu că sunt pe scena Eurovision. Sper să-mi reprezint ţara la concursul Eurovision, astfel încât visul meu să devină realitate”, a spus adolescenta.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe