Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Elevi români din mediul rural, învățați cu tablete la școală. „Să interzicem tehnologia în școli este penibil”  - Video

 

Elevii unei școli din mediul rural, din comuna Radovanu, județul Călărași, sunt învățați cu tablete și telefoane mobile la școală.

Această metodă de predare a fost adoptată aici de un învățător în vârstă de 53 de ani, Marian Cirlig.

„Activitatea este mult mai atractivă. Astfel, pentru elev nu mai este o corvoadă să vină la școală. Eu am mers pe ideea că elevul trebuie să vină aici să se simtă bine. În afară de a-i asigura starea de bine, prin această metodă îi asigur și un proces de învățare care să se desfășoare uneori în joacă”, a spus învățătorul Marian Cirlig.

„Riscuri există și au existat și înainte. Că vrem sau nu, ei tot folosesc tehnologia. Până acum câțiva ani, în regulamentul școlii era stabilit că elevii nu au voie cu telefonul mobil la școală. La un moment dat, mi-am dat seama că este o regulă penibilă și pentru noi și pentru elevi”, a mai spus învățătorul.

Copiii au spus și ei că vin de drag la școală și că lecțiile sunt mult mai atractive pe tablet sau telefoane mobile.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI