Antena Căutare

Facebook și Instagram au picat! Dani a făcut o descoperire uluitoare! „Am observat că...”

Milioane de utilizatori Facebook din toate părţile globului au raportat probleme atunci când au încercat să îşi acceseze conturile sau să publice imagini sau clipuri!

Milioane de utilizatori Facebook din toate părţile globului au raportat probleme atunci când au încercat să îşi acceseze conturile sau să publice imagini sau clipuri!

Compania a transmis printr-un mesaj pe Twitter că lucrează la remedierea situaţiei şi a dezminţit zvonurile potrivit cărora ar fi fost victima unui atac cibernetic. Cu toate acestea, Facebook nu a oferit detalii cu privire la cauza întreruperii.

Probleme similare s-au constatat şi la Instagram sau WhatsApp. Ultima dată când utilizatorii s-au confruntat cu astfel de probleme a fost în 2008. Atunci, compania condusă de Mark Zuckerberg avea însă doar 150 de milioane de utilizatori, faţă de cele peste 2,3 miliarde de acum.

Matinalii de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” au observat și ei această problemă și au comentat cum s-au comportat oamenii când Facebook și Instagram nu au mai funcționat.

„Am crezut că dacă o să pice Facebook o să ridicăm capul și o să vorbim mai mult între noi. În loc să scoată ochii din telefon apăsau mai tare pe ecran. De parcă cu cât apeși mai tare vine semnalul mai repede. Ce am mai sesizat ieri? Facebook e ca buricul, oamenii erau indignați că nu merge site-ul câteva ore”, s-a amuzat Dani.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli cum au „supraviețuit” matinalii fără Facebook!

Fugeau toți de Dani Oțil, când era doar un copil! Motivul te va face să râzi cu lacrimi! „Ne trezeam la cinci dimineața.... Răzvan a parfumat-o pe Ramona cu pălincă! „Tu să mai treci și pe apă...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x