Antena Căutare

Fashion House Pallady, pentru o sesiune de shopping „terapeutic” pentru mămici, cu reduceri de până la 70% la branduri premium (P)

Fashion House Outlet Centre Pallady vă așteaptă cu porțile deschise și cu reduceri de până la 80% la branduri premium. Diana Munteanu de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, a dat din nou o fugă acolo, dar de data aceasta a fost cu gândul la mămici.

Fashion House Pallady, pentru o sesiune de shopping „terapeutic” pentru mămici, cu reduceri de până la 70% la branduri premium (P) Galerie
Fashion House Pallady, pentru o sesiune de shopping „terapeutic” pentru mămici, cu reduceri de până la 70% la branduri premium | Antena 1

Când nu e la emisiune, Diana Munteanu de la Super Neatza cu Răzvan și Dani este la Fashion House Pallady, adică la o aruncătură de băț de București, la doar 15 kilometri distanță de Capitală, pe drumul către mare. De data aceasta, a mers cu un scop bine definit în ceea privește cumpărăturile pe care urma să le facă.

„Dragi mămici, astăzi am venit la shopping cu gândul la voi. Știu cât este de prețios timpul, știu cât este de important să vă iasă totul la secundă, tocmai de-aia am venit la Fashion House Pallady”, a spus Diana Munteanu.

Citește și: Fashion House Pallady, al doilea centru outlet din România, locul perfect pentru city break de shopping

Fashion House Outlet Centre Pallady redă perfect atmosfera unui orășel boem, vechi. Clădirile lui sunt structurate arhitectural precum cele istorice, din perioada Belle Époque a Bucureștilor, iar străzile curate, cu felinare și băncuțe cu mânere din fier forjat, sunt liniștite. Ca să ajungi dintr-un magazin în altul trebuie să ieși afară, în aer liber, un alt lucru prin care Fashion House Pallady se evidențiază.

„Branduri premium, reduse zilnic între 30 - 70%, la găsiți pe toate la Fashion House Pallady”, a spus Diana Munteanu.

Iar la final de tot, după ce e gata shopping-ul, este timpul pentru o cafea bună, servită la unul dintre restaurantele micului oraș cu magazine în aer liber.

„Nu suntem nici la mijlocul zilei și eu declar asta o zi reușită! Răzvan, Dani, Ramona, vă aștept aici cum terminați, la o cafea”, le-a transmis Diana Munteanu colegilor ei din platou.

Fiecare magazin premium de la Fashion House Outlet Centre Pallady este bine pus la punct, cu măsuri de limitare a răspândirii pandemiei și un personal care te ajută oricând ai nevoie. Peste 300 de locuri de parcare sunt la dispoziția clienților, dar și două linii de autobuz - R472 și R407.

SuperCoders, un proiect pentru copiii care se gândesc la un viitor digital. Răzvan și Dani au discutat pe larg despre el... Rețeta zilei la Super Neatza, 5 noiembrie 2021, preparată de Vlăduț - Fursecuri cu fructe uscate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x